Evimin Değeri Ne Kadar Eder?

Yatırım yapmaya karar verdiniz ancak ilk önce evinizi mi satmanız gerekiyor? Peki ama evinizin gerçek değerinin ne kadar olduğunu biliyor musunuz? Bu sorunun cevabını öğrenmek için sadece birkaç dakikanızı ayırmanız yeterli.

Son zamanlarda “ Evimin değeri ne kadar?” sorusu ile sıkça karşılaşır olduk. Özellikle emlak ve gayrimenkul sektörünün hızlı bir şekilde gelişmesiyle birlikte mülkünü değerlendirmek isteyen vatandaşların sayısı da giderek artıyor. Bu doğrultuda birçok kişi de elindeki varlığın gerçek değerini öğrenmenin yolunu araştırmaya başladı.

Gayrimenkul sektöründe meydana gelen değer artışına bağlı olarak, evini kiraya vermek veya satmak isteyen vatandaşlar, mülklerinin ederinden daha düşüğe gitmesinden korkuyor. Bu tarz bir hata yapmamak adına fikir alışverişinde bulunan kişiler için değerleme firmaları bulunuyor. Ancak bu tarz değerleme firmaları genellikle daha yüksek metrekareye sahip olan mülkler ile ilgili işlem yaptıklarından bu ihtiyaç aslında tam olarak da karşılanamıyor.

Bu ihtiyaç doğrultusunda biz Emlakjet ailesi olarak sizlere “Evimin Değeri” raporunu sunuyoruz. Evimin değeri ne kadar sorusunun cevabını en pratik ve sorunsuz şekilde alabileceğiniz bu rapor ile; evinizin, arsanızın veya herhangi bir yapınızın gerçek değerini sadece birkaç dakika içerisinde öğrenebilirsiniz.

Evinizin veya mülkünüzün satış fiyatını bölge ortalamasından çok daha düşük belirlemek zarar etmenize yol açabileceği gibi çok üstünde belirlemek de satışının bir o kadar gecikmesine ve hızlı bir işlem görememesine sebebiyet verecektir. Fiyat belirlemede yaşadığınız bütün soru işaretlerini ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Evinizin özelliklerini girin, değerini öğrenin, doğru fiyatla evinizin gerçek değerinde işlem görmesini sağlayın ve kazanın! Eğer sizde evim ne kadar eder diye merak edenlerdenseniz, sizleri de sayfamıza bekliyoruz.

Ev Değeri Hesaplama İşlemi Nasıl Yapılır?

Genellikle ev değeri hesaplama işlemi olarak formül üzerinden uygulanan bir yöntem anlatılmaya çalışılır. Ancak evin değerini hesaplama formülü olarak sunulan yöntem çoğu zaman gerçek sonucu ulaştırma kısmında sorunlu sonuç verebiliyor. Bu sebeple bu formüle hiç gerek kalmadan çok daha pratik ve kolay şekilde evinizin değerini bulmanız mümkün.

Evimin gerçek değeri nedir diye düşünenlerdenseniz hemen “Evimin Değeri” raporumuzu kullanarak merakınızı giderebilirsiniz. Son derece pratik bir kullanıma sahip olan bu sistem ile sadece birkaç dakika içerisinde evinizin değerini öğrenmeye ne dersiniz?