Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Çamlıca ilçesindeki görüntü kirliliğini önlemek amacı ile projelendirilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatı tamamlanmak üzere. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı. İnşaatı hızla devam eden Çamlıca Kulesi'nde çalışmalar hızlandı. İstanbul'un sembol yapılarından biri olmak için gün sayan Çamlıca Kulesi'nin yıl içerisinde hizmete açılması planlanıyor. Sabah Gazetesi haberine göre Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatı çalışmaları dahilinde bir aşama daha bitti. Proje kapsamında restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı. Kulenin bu yıl içinde hizmete alınması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi Ne İşe Yarayacak?

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, Türkiye'nin İstanbul şehrinde yapımı devam eden televizyon ve seyir kulesi. Aralık 2019'de tamamlanması planlanan kule hizmete girdiğinde şehirdeki diğer anten ve anten kuleleri kaldırılacak. Toplam yüksekliği 365 metre olan kulenin 220 metrelik bölümü 53 katlı betonarme yapı şeklinde inşa edilecek, 145 metrelik bölümü ise anten olacak. Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi maliyeti 170 milyon olan kulede iki restoran ve bir seyir terası da yer alacak.

0 Takipçi