Elite Concept Projesi Satışları Devam Ediyor

Şua inşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesi içerisinde yer alan akıllı ev sistemi, projede yaşayanların enerji tasarrufu yapmasını sağlıyor.

Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de konumlanan Elite Concept projesinde akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti sayesinde yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlıyor. Gri su arıtma sisteminin kullanıldığı projede, ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için güneş enerjisinden yararlanılıyor. Dünyaca ünlü prestijli projelerde kullanılan ve güneşe karşı yüksek performanslı koruma sağlayan özel camların tercih edildiği Elite Concept’te, ısı ve aydınlatma amaçlı enerji kullanımından ciddi oranda tasarruf sağlanırken aynı zamanda işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması hedefleniyor.

’Elite Concept projesi tasarruflu bir akıllı ev’

Elite Concept projesi içerisindeki tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştiriliyor. Ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı içinse güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden yararlanılıyor. Bu uygulamalar sayesinde işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması hedefleniyor. Elite Concept, bir yanda adalar, deniz ve tarihi yarımadanın göz alıcı siluetini diğer yanda Çamlıca’yı gören İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla öne çıkıyor. Projede Guardian markasının reflekte camları tercih edildi. Güneşe karşı yüksek performanslı koruma ve ısı tasarrufu sağlayan bu özel camlar, daire içlerinde ısı ve morötesi ışık artışına neden olabilecek güneş enerjisini en aza indirerek sıcak havalarda klima kullanımını minimize ediyor. Her türlü uygulama için görünür ışık iletimini ise maksimum noktaya çıkararak aydınlatma ihtiyacını azaltıyor.

Elite Concept ulaşım akslarının yakınında

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept ulaşım anlamında yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. Bu sayede hem ulaşım maliyetleri hem de zamandan büyük tasarruf sağlıyor.