G Tower’dan gurbetçilere özel 2 seçenekli kampanya

Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla yükselen Divan Residence at G Tower’da gurbetçilere özel yatırımda 2 seçenek sunan yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında peşin ödemede sınırlı sayıda daire için 5 yıl kira garantisi ya da % 25 peşinata 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Projedeki 1+1’ler gurbetçilere özel olarak 599 bin TL’den satışta

İstanbul Avrupa Yakası’nın hızla gelişen bölgelerinden Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan Mar Yapı projesi Divan Residence at G Tower’da yurt dışında çalışıp yatırımını Türkiye’de yapmak isteyen gurbetçilere yönelik 2 seçenekli yeni bir kampanyaya start verildi. Kampanyayla sınırlı sayıda daire için tamamı peşin alımlarda 5 yıl kira garantisi sunuluyor. Diğer dairelerde ise % 25 peşinata karşılık faiz farkı ödemeden 36 ay taksitlendirme fırsatı mevcut.

Metro durağı bağlantısına sahip

Projede 378 adet 1+1, 27 adet 2+1 bulunurken 1+1’ler gurbetçilere özel fırsatla 599.000 TL’den satışa sunuluyor. Dairelerin genişlikleri 66 ile 84 metrekare aralığında değişiyor. Proje, otel konforunda rezidans sahibi olma fırsatı veriyor. Divan Residence at G. tower Atatürk Havalimanı’nın yanı başında, E-5 ve TEM otoyollarının kesişim noktasında; Mimar Sinan metro durağına bağlantılı bir noktada yükseliyor.

Rezidans yönetimi Divan’da olacak

3 bin metrekarelik Boost spor merkezi, kafe ve restoranlar, yüzme havuzları, SPA merkezleri, toplantı odaları, kütüphane gibi donatılara sahip projede RMJM Mimarlık Ofisi imzası bulunuyor. Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi lider markalarla işbirlikleri yapılan projede rezidans yönetimi de Divan’a bırakılacak.