Emlak Konut'un yeni kampanyası 1 Şubat’ta başlıyor

Emlak Konut GYO, 30 projesinde 240 ayda yüzde 0,79 vade farkı, 60 ayda ise faizsiz yeni kampanyasını yarın başlatıyor. 31 Mart’a kadar sürecek kampanyada ortalama 100 bin TL için kullanılacak kredilerde 240 ay için aylık ödeme 930 TL, 120 ay için ise 1.080 TL

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Derneği (GYODER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nin (KONUTDER) 1 Şubat’ta başlamak üzere startını verdiği ve Türkiye’de ilk kez 240 ay vade de aylık % 0.75- 0.85 faiz bandında ödeme imkanının sunulacağı ikinci kampanya atağı kapsamında Emlak Konut GYO da kampanyasının detaylarını açıkladı.

1 Şubat da başlayıp 31 Mart 2017’ye kadar Emlak Konut GYO bünyesindeki 30 projede uygulanacak kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat olmak üzere 240 ayda yüzde 0.79 vade farkı, 120 ayda yüzde 0.45 vade farkı uygulanacak. 60 ayda ise faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunulacak.

Kampanyaya 9 banka katıldı

Konut ve bankacılık sektörlerinin işbirliği yaptğı ‘Güçlü Türkiye için Birlik Vakti’ kampanyasında ortalama 100 bin TL için kullanılacak kredilerde 240 ay için aylık ödeme 930 TL, 120 ay için ise 1.080 TL dolayında olacak. Kampanyaya katılan 9 banka arasında ise Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası yer alıyor.

2-2.5 milyar TL’lik ciro hedefleniyor

‘Güçlü Türkiye için Birlik Vakti’ kampanyası için bugün düzenlenen basın toplantısına; Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ertan Keleş, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ile kampanyada yer alan 9 bankanın yöneticileri katıldı.

Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum; “31 Mart 2017 tarihlerine kadar geçerli olacak kampanyamız tamamlandığında 2-2,5 milyar TL’lik ciro hedefimizi yakalayacağımızı düşünüyoruz. Bu kampanyamızda çeşitli konut tipleriyle, alım gücü düşük veya yüksek olan tüm vatandaşlarımızı zengin imkânlara sahip, yatırım yapılabilirliği yüksek, değer artış kazancının güçlü olduğu projelerimizle buluşturacağız” dedi. Kampanyaya katılmalarının ülke ekonomisine ve inşaat sektörüne duydukları güvenin bir göstergesi olduğunu belirten banka temsilcileri ise; “20 yılda finansman maliyetlerinin daha da aşağıya ineceğini düşünüyoruz. Gün gelecek bugün konuştuğumuz oranları da aşağıya çekme yapılandırma gündeme gelecektir. Ülke ekonomimize ve inşaat sektörüne güveniyoruz” mesajını verdi.

Hangi projeler kampanyaya dahil?

1 Şubat 2017 ile 31 Mart 2017 arasında geçerli olacak “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyasına dahil olan projeler şu şekilde: Adım İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3.Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy, Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent.

Emlakjet Haber