Daire Kartal’a Eylül’de taşın, Ocak’ta öde

Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da hayata geçirdiği Daire Kartal projesinde konut teslimleri Eylül'de başlıyor, peşinat ödemesi ise Ocak 2018’de yapılıyor. Projede peşin ödemelerde % 10 indirim avantajı da var

Kale Grubu ’nun yapı ürünleri sektöründe 60 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul; Kartal’da inşa ettiği ‘ Daire Kartal proje sinde, konut teslimlerine hazırlanıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Daire Kartal projesinde teslimatlar Eylül ayında başlayacak, peşinat olarak belirlenen tutar ise Ocak 2018’de ödenecek.

Kale markalı ürünler kullanılıyor

Kale markalı ürünlerin kullanıldığı proje, metro istasyonuna yakınlığı, özgün mimarisi, Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile avantajlı. Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu ’na uzaklığı ise 950 metre. ‘Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km uzalıkta yer alıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi