'Bizim Evler 7', Ağustos’ta taşınmaya hazır

İhlas Yapı’nın Ispartakule’de hayata geçirdiği Bizim Evler 7 projesinde teslimler Ağustos ayında başlıyor. 465 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği proje metroya komşu. Son daireler ise 10 bin TL peşinatla sahiplerini buluyor

İhlas Yapı, Ispartakule ’deki proje si Bizim Evler 7 ’yi Ağustos ayında teslime hazırlanıyor. Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasının yanı sıra zengin sosyal donatı alanlarına sahip olan projede 532 konut ile 48 cadde mağazası yer alıyor. 10 bin TL peşinatla Ağustos ayında taşınma fırsatı sunulan ve 465 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği projede alternatif ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Metroya komşu olması, avantajı

Ispartakule, Metro hattı ile daha da değer kazanırken ilgili metro, TEM Otoyolu’nun yanı başında konumlanan Bizim Evler’e komşu olacak. Kabataş, Mecidiyeköy, Mahmutbey, Ispartakule, Bahçeşehir, Esenyurt hattında ulaşım imkanı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule’den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. Marmaray ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da projeye çok yakın bir noktada yer alacak.

Çocuk yaşam alanlarıyla ailelere hitap ediyor

Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve teraslı daire lerden oluşan konut tipleri yer alıyor. Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bizim Evler 7’de; kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu ve mescit bulunuyor. Projede ayrıca; çocuk oyun bahçeleri, kreş, anaokulu, eğlence alanları, yürüyüş yolları, kameriyeler ile site sakinlerinin çeşitli etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe yer alıyor.

Emlakjet Haber