Tercihiniz Neden Beylikdüzü Satılık Daire Olmalı?

Yatırımınızı, İstanbul'un en hızlı şekilde gelişen ve en fazla değer kazanan ilçelerinden biri olan Beylikdüzü’nden yanı mı kullanmaya karar verdiniz?

Son yıllarda hızlı bir şekilde gelişen ve en fazla değer kazanan ilçelerin başında gelen Beylikdüzü, yatırım yapmak isteyenlerin de göz bebeği oluyor. Beylikdüzü satılık daire seçeneklerini arayanlar çeşitli ulaşım imkanlarına ve ulaşım araçlarına yakınlığından dolayı tercihlerini bu ilçeden yana kullanıyor.

İstanbul Beylikdüzü ilçesinin ulaşım avantajlarının arasında hemen hemen her bölgeye minibüs ve otobüs seferleri ile birlikte metrobüs ulaşımının olmasını sayabiliriz. Ancak tabi ki bu ilçede yaşamanın avantajı sadece ulaşım kolaylığının olması ile sınırlı değil. Ulaşım avantajlarının dışında bu ilçeyi yaşanılır ve tercih edilir kılan diğer özellikler de oldukça fazla.

Ulaşım açısından sağladığı avantajların dışında Beylikdüzü ilçesini cazip kılan diğer özellikler nelermiş sizler için araştırdık.

Beylikdüzü Satılık Daire Almanın Avantajları

İstanbul Beylikdüzü satılık daire seçeneklerini incelemeden önce bu maddeleri de mutlaka gözden geçirmenizi öneriyoruz. İşte sizler için bir araya getirdiğimiz Beylikdüzü’nde yaşamanın avantajları;

· Kişi başına düşen yeşil alan oranı Avrupa Standartlarının üzerinde,

· Gece kondu olarak adlandırılan yerleşim alanları oldukça az,

· Hem en yeni hem de en lüks yat limanı olan West Marina bu ilçede yer alıyor,

· Site hayatı en ince detayına kadar tasarlanarak hayata geçiriliyor,

· Otopark sorunu bulunmuyor,

· Deniz sevenler için sahil şeridi bulunuyor,

· Her sene yeniden yapılan ölçümler sonucunda denizi yüzmeye elverişli,

· Beylikdüzü’nün hemen hemen çoğu projesinde çocuk oyun parkları yer alıyor,

· Alışveriş ile ilgili de ilçede; Koçtaş, Migros, Marmara Park, Real Market ve Bauhaus gibi İstanbul’un bilinen ve tercih edilen alışveriş merkez ve seçenekleri mevcut.

Sizler için araştırdığımız bu özellikler, İstanbul Beylikdüzü satılık daire arayarak kazandıran bir yatırım yapmak isteyenler için cazip olan detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca tüm bu özelliklere ek olarak; eğitim konusunda da yine oldukça avantajlı yönleri bulunan Beylikdüzü’nde; özel liseler, ilk öğretim okulları, özel üniversiteler, devlet okulları ve özel ana okulları olmak üzere çeşitli seçenekler bulunuyor.

Beylikdüzü’nü en fazla tercih edilir kılan özelliklerden bir diğeri de binalarının tuğla sistemi yerine perde beton ile radye sistemi kullanılarak inşa ediliyor olmasıdır. Bu bağlamda, 1999 senesinde meydana gelen depremde İstanbul Beylikdüzü zemin açısından kendisini kanıtlamıştır. Beylikdüzü ilçesinde hem depremden önce hem de depremden sonra yapılan yapıların hepsi deprem yönetmeliği uygun şekilde yapılmıştır.