Emlakjet

Etimesgut Eryaman Kat Karşılığı Arsa

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Eryamancancel
Etimesgutcancel
Ankaracancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun ilan bulunamadı. Arama kriterlerinizi değiştirerek tekrar deneyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle

Etimesgut Eryaman Kat Karşılığı Arsa İlanları ve Fiyatları

Emlakjet, Etimesgut Eryaman'da kat karşılığı arsa projelerini arayanlar için kapsamlı ve güvenilir bir kaynaktır. Emlakjet'in sunduğu özellikler ve geniş ilan seçenekleri ile Eryaman'da yatırım yapmanın kapılarını aralayın.

1. Emlakjet ile Kat Karşılığı Arsa Yatırımı: Emlakjet, Eryaman'da kat karşılığı arsa yatırımının avantajlarını sizin için derledi. Bölgenin gelecekteki değeri, ulaşım imkanları ve bölgedeki gelişim projeleri hakkında güncel bilgilere erişin.

2. Geniş İlan Seçenekleri: Emlakjet, Eryaman'da kat karşılığı arsa projelerini bir araya getiriyor. Binlerce güncel ilan arasından size uygun projeleri kolayca bulabilirsiniz.

3. Detaylı Bilgi ve Görseller: Her proje ilanı, ayrıntılı açıklamalar ve yüksek kaliteli görsellerle sunulur. Projeleri görsel olarak inceleyin ve bilgi sahibi olun.

4. Profesyonel Destek: Emlakjet, size uygun projeleri bulmanız için profesyonel emlak danışmanları ile çalışmanıza yardımcı olur. Deneyimli uzmanlar, ihtiyaçlarınıza uygun projeleri sizin için seçer.

Ankara, Etimesgut Eryaman'da Satılık Ev Fiyatları

Ankara, Etimesgut, Eryaman mahallesinde Eylül 2023 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %46,53 artmıştır. Aynı özelliklerdeki ortalama satılık konut fiyatları 3.006.250 ₺. Ortalama satılık konut büyüklüğü 125 metrekaredir.

Ankara, Etimesgut Eryaman'da Ortalama Geri Dönüş Süresi 16 Yıl

Ankara, Etimesgut, Eryaman mahallesinde satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı Eylül 2023 sonu itibarıyla 24.050 ₺. Aynı özelliklere sahip satılık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 16 yıl seviyelerindedir.

Emlakjet, Eryaman'da kat karşılığı arsa yatırımı yapmak isteyenler için en iyi kaynaktır. Geleceğinize yatırım yapmak ve Eryaman'da değer kazanan projelere katılmak için Emlakjet'i ziyaret edin.

Eryaman'da yatırım yapmanın en güvenilir yolu Emlakjet'te!

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Nisan Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Nisan Ayı Gayrimenkul Raporu

17 Mayıs 2024

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

kariyer.comsigortam.comarabam.comhangikredi.comcimri.comneredekal.comsteelorbis.comchemorbis.comendeksa.com
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.