Vous Proje Pazarlama'nın Satış Yönetimini Yaptığı Karmar Sakura Projesinin Açılışı Gerçekleştirildi !

Vous Proje Pazarlama'nın satış yönetimini yapmakta olduğu Basın Ekspres bölgesinde bulunan Karmar Sakura projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Vous Proje Pazarlama , satış yönetimini yapmakta olduğu projenin açılışını 25 Haziran Cumartesi günü, sayın Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ’in katılımı ile gerçekleştirdi. Projenin Müteahhiti Emrullah Yedikardeş proje hakkındaki detayları basın mensuplarına anlattı. Proje ile alakalı olarak basın ekpres bölgesinde aile konsepti oluşu aynı zamanda hiç denenmemiş olan yeşil bina konsepti davetliler tarafından ilgi gördü. Vous Proje Pazarlama’nın kurucu ortakları Emine Dide Alsamour ve Ayşenur Besle çevreci anlayışa sahip proje ile çalışıyor olmaktan memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Vous Proje Pazarlama'nın Satış Yönetimini Yaptığı Karmar Sakura Projesinin Açılışı Gerçekleştirildi !

Metro istasyonuna yakınlığı ile şehrin tam merkezinde bulunan Karmar Sakura projesi ulaşım anlamında yatırımcılara büyük avantaj sağlamaktadır. Lansmana katılım sağlayan çok sayıda acenta ve davetli özel olarak hazırlanan organizasyon ve müzik dinletisi ile lansmandan memnun kalarak ayrıldı.

Vous Proje Pazarlama'nın Satış Yönetimini Yaptığı Karmar Sakura Projesinin Açılışı Gerçekleştirildi !_1