Toya Moda’da peşinat 9 bin lira

Atatürk Havalimanı’na 3 dakika mesafede, Bünyamin Derman tarafından mimari tasarımı yapılan Toya Moda’da daireler, 9 bin lira peşinatla satılıyor.

Mimari tasarımı Bünyamin Derman tarafından yapılan, iç tasarımında Dice Hayek imzası bulunan Toya Moda, İstanbul’da, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Atatürk Havalimanı’na 3 dakika mesafede yükselen proje, stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri ile yükseliyor.

Toya Moda'da 120 aya kadar vade imkanı

Dairelerin 9 bin lira peşinatla satıldığı Toya Moda’da 120 aya kadar vade avantajı sunuluyor. Projede ayrıca 1 yıl taksit erteleme imkanı da bulunuyor. Projede teras ve balkonların yanı sıra, concierge hizmeti, açık ve kapalı spor alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, müzik, resim ve heykel atölyeleri, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, kapalı basketbol salonu, squash, dans ve pilates, masa tenisi, fitness gibi donatılar yer alıyor.

Fiyatlar 215 bin liradan başlıyor

Toplam 486 dairenin yer aldığı proje, 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde 4 blok halinde yükseliyor. Dairelerin 215 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı, ticari ünitelerin de yer aldığı Toya Moda’da teslimlerin 2016 yılını Aralık ayında yapılması planlanıyor.

0212 424 54 34

Emlak Jet Haber