Şişli İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları

Emlakjet olarak Şişli ilçesi özelinde hazırladığımız yatırım rehberimizde, yatırım yapmak isteyenler için fırsat projelerini derledik.

Emlakjet olarak Şişli ilçesi özelinde hazırladığımız yatırım rehberimizde, yatırım yapmak isteyenler için fırsat projelerini derledik.

Şişli; İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan; ekonomi, sosyal, eğitim, sağlık, gayrimenkul gibi pek çok açısından gözde ilçelerinden biridir. Nüfus yoğunluğu fazla olan Şişli 25 mahalleye sahiptir. İlçe; doğuda Beşiktaş, kuzeyde ve batıda Kağıthane ve güneyde Beyoğlu ilçeleri ile komşudur.

Şehrin Ulaşım Ağlarının Kesişim Noktasında

İstanbul’un kalbi Şişli ulaşım arterlerinin de göbeğinde yer almaktadır. İstanbul’un iki yakasını birleştiren köprülerin bağlantı yolları ilçeden geçmektedir. İlçeden geçen Bomonti-Dolmabahçe Tüneli yaklaşık 2,4 km uzunluğundadır.

Yenikapı-Hacıosman metro hattının önemli bir kısmı Şişli ilçesinden geçmektedir. Öte yandan en çok kullanılan; Osmanbey, Şişli-Mecidiyeköy, Gayrettepe-Zincirlikuyu ve Levent istasyonları ilçe sınırları içindedir.

Şişli metrobüs hattının da odağında yer almasıyla tüm ulaşım arterlerini kapsayan bir konumdadır.

Avantajlı Yatırım Fırsatlarıyla Çevrili Bir İlçe

Şişli barındırdığı potansiyel nedeniyle yatırımların da hiç durmadan yapıldığı bir ilçe olarak dikkat çekmektedir. Oturum amaçlı da sıkça tercih edilen ilçede önemli konut projeleri her geçen gün artış göstermektedir. Yatırım değeri yüksek konut projeleriyle çevrili ilçede öne çıkan fırsatları en güncel bilgileriyle aşağıda bulabilirsiniz.

Şişli İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları

1- Nef Şişli 25 Projesi;

-Şişli’nin Gülbahar Mahallesi’nde yatırım değeri yüksek ayrıcalıklı konut projelerinden biri olan Nef Şişli 25 Projesi’nde 1+1 80 brüt metrekare bir dairenin satış fiyatı 500.000 TL ile 530.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

-Nef 25 Projesi’nin kira getirisine bakıldığında eşyasız dairelerin kira getirisi 2.400 TL ile 2.600 TL arasındadır. Nef 25 Projesi’ndeki eşyalı kiralık dairelerin kira getirisi ise 3.000 TL’ye çıkmaktadır.

-Mahalledeki konutların amortisman süresi ortalama 20 yıl iken, Nef 25 ile amortisman süresi 17 yıla düşerek avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır.

-Nef Şişli 25 projesi; Şişli ana arterlere, alışveriş merkezlerine, prestijli eğitim ve sağlık kurumlarına yakın mesafededir.

-Henüz 3 yıl önce tamamlanan proje modern mimarisiyle dikkat çekmektedir.

- Sosyal donatı imkanlarıyla konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan projede; çocuk oyun alanları, güvenlik, otopark, spor alanları gibi imkanlar sunulmaktadır.

Nef Şişli 25 Projesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için https://landing-page.emlakjet.com/yatirim-raporu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Şişli İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _1

2- Terrace Feri Projesi

-Şişli’nin Yayla Mahallesi’nin gözde projelerinden biri olan Terrace Feri projesi günümüzde güvenli ve ayrıcalıklı konut seçenekleriyle dikkat çekmektedir.

-Terrace Feri Projesi’nde 1+0 60 brüt metrekare bir dairenin satış fiyatı 500.000 TL ile 530.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

-Terrace Feri Projesi’nin eşyasız kira getirisi 2.400 TL ile 2.600 TL arasındadır. Terrace Feri eşyalı kiralık dairelerin kira getirisi ise 3.000 TL’ye çıkmaktadır.

-Mahalledeki konutların amortisman süresi ortalama 21 yıl iken, Terrace Feri Projesi ile amortisman süresi 17 yıla düşerek avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır.

-Bölgede 5-10 yıllık bina yaşı olan projeler arasında sağlamlık ve kalite standartları gereği öne çıkan proje, Şişli ilçesinin merkezi bir konumundadır.

-Yatay mimarisiyle dikkat çeken Terrace Feri Konutları’nda sosyal donatı imkanları arasında; kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve güvenlik hizmeti yer almaktadır.

Terrace Feri Projesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için https://landing-page.emlakjet.com/yatirim-raporu edebilirsiniz.

Şişli İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _2

3. Feriköy Rezidans Projesi

-Şişli’nin Paşa Mahallesi’nin gözde projelerinden biri olan Feriköy Rezidans projesi günümüzde konumu ve modern mimarisiyle dikkat çekmektedir.

-Feriköy Rezidans Projesi’nde 1+1 70 brüt metrekare bir dairenin satış fiyatı 600.000 TL ile 640.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

-Feriköy Rezidans Projesi’nin eşyasız kira getirisi 3.000 TL ile 3.400 TL arasındadır. Terrace eşyalı kiralık dairelerin kira getirisi ise 4.000 TL’ye çıkmaktadır.

-Mahalledeki konutların amortisman süresi ortalama 21 yıl iken, Feriköy Rezidans Projesi ile amortisman süresi 17 yıla düşerek avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır.

- 5-10 yıl arası bina yaşı kategorisinde yer alan Feriköy Rezidans modern ve lüks yaşam alanlarıyla hem sağlam hem de güvenli bir konumda yer almaktadır.

- Feriköy Rezidans Projesi’nde yer alan pek çok sosyal donatı bulunduğu gibi kapalı otopark, çocuk oyun alanları, güvenlik hizmetleri yer almaktadır.

Terrace Feri Projesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için https://landing-page.emlakjet.com/yatirim-raporu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Şişli İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _3

4. Elysium Cool Projesi

-Şişli’nin Yayla Mahallesi’nin gözde projelerinden biri olan Elysium Cool projesi Şişli’nin konumu itibariyle önemli bir alanındadır.

- Elysium Cool Projesi’nde 1+1 65 brüt metrekare bir dairenin satış fiyatı 650.000 TL ile 680.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

- Elysium Cool Projesi’nin eşyasız kira getirisi 2.600 TL ile 2.800 TL arasındadır. Elysium Cool eşyalı kiralık dairelerin kira getirisi ise 3.200 TL’ye kadar çıkmaktadır.

-Bölgedeki konutların amortisman süresi ortalama 21 yıldır ve avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır.

-5-10 yıl arası bina yaşı kategorisinde yer alan Elysium Cool 7700 m2'lik arazi üzerine 5 blok, 210 lüks rezidans olarak inşa edilmiştir.

-Elysium Cool Projesi’nde; 7/24 güvenlik, otopark, spor salonu, sauna, otopark, tenis kortu gibi birbirinden çeşitli donatı alanları yer almaktadır.

Elysium Cool Projesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için https://landing-page.emlakjet.com/yatirim-raporu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Şişli İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _4

5. Polat Towers

-Şişli’nin Fulya Mahallesi’nin modern mimarisiyle dikkat çeken yapılarından biri olan Polat Towers projesi Şişli’nin gözde konut projelerindendir.

- Polat Towers Projesi’nde 1+1 119 brüt metrekare bir dairenin satış fiyatı 980.000 TL ile 1.150.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

- Polat Towers Projesi’nin eşyasız kira getirisi 4.000 TL ile 4.500 TL arasındadır. Polat Towers

eşyalı kiralık dairelerin kira getirisi ise 5.500 TL’ye kadar çıkmaktadır.

-Bölgedeki konutların amortisman süresi ortalama 20 yıldır ve avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır. Bulunduğu konum itibariyle alternatifi çok olmadığından ve beklentileri tam olarak karşıladığından iyi bir yatırım fırsatı olarak karşımıza çıkıyor.

-16-20 yıl arası bina yaşı kategorisinde yer alan Polat Towers 33 katı konut 42 katlı bir kuleden oluşmaktadır. Polat towers özellikleriyle Avrupa Yakası’nın en yüksek konut projesi arasında yer almaktadır.

-Kompleks bir yapı olarak dikkat çeken Polat Towers Projesi’nde; 7/24 güvenlik, kapalı otopark, spor merkezi gibi seçkin sosyal donatı alanları bulunmaktadır.

Polat Towers Projesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için https://landing-page.emlakjet.com/yatirim-raporu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Şişli İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _5

6. Anthill Projesi

-Şişli’nin Merkez Mahallesi’nde yer alan ve modern mimarisiyle dikkat çeken yapılarından biri olan Anthill projesi merkezi konumdadır.

-Rezidans tarzında konforlu daire seçenekleri sunulan projede, 1+1 95 brüt metrekare bir dairenin satış fiyatı 1.000.000 TL ile 1.200.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

- Yüksek kira getirisi sunan Anthill Projesi’nin eşyasız kira getirisi 4.500 TL ile 5.500 TL arasındadır. Anthill rezidansta eşyalı kiralık dairelerin kira getirisi ise 6.500 TL’ye kadar çıkmaktadır.

-Deniz ve Haliç manzaralı olan Anthill Projesi’nde yer alan konutların amortisman süresi ortalama 19 yıldır ve avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır. Konumu ve sağladığı avantajlar bakımında sürekli değer kazanacak proje, yatırımcılar için halen cazip bir fırsattır.

-Henüz 1 yıllık olan Anthill Projesi rezidans sevenler için ayrıcalıklı yaşam alanları sunmaktadır.

Anthill Projesi Taksim, Nişantaşı, Mecidiyeköy gibi bölgelere yürüme mesafesindedir.

-Anthill Projesi sunduğu sosyal donatı alanlarıyla da fark yaratmaktadır. Rezidansta; açık/kapalı/çocuk yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, Türk hamamı, SPA, vitamin bar, çarşı gibi alanlar bulunmaktadır.

Anthill Projesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için https://landing-page.emlakjet.com/yatirim-raporu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Şişli İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _6

7. Trump Towers Projesi

-Şişli’nin Mecidiköy Mahallesi’nin kalbi olan Trump Towers ilçeye değer katan modern mimarisiyle dikkat çeken ünlü yapılardan biridir.

-Farklı daire seçenekleriyle konforlu daire seçenekleri sunulan projede 1+1 121 brüt metrekare bir dairenin satış fiyatı 1.900.000 TL ile 2.100.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

-Yüksek kira getirisi sunan Trump Towers’ta eşyasız kira getirisi 7.700 TL ile 8.500 TL arasındadır. Trump Towers eşyalı kiralık daire kira getirisi ise 10.000 TL’ye kadar çıkmaktadır.

-Trump Towers’ta yer alan konutların amortisman süresi ortalama 20 yıldır ve avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır. Bulunduğu lokasyon, projenin popülerliği ve yabancı yatırımcı tarafından sıkça tercih edilmesinden dolayı önümüzdeki yıllarda proje daha fazla değer kazanma potansiyeline sahiptir.

-5-10 yıllık bina yaşı kategorisine dahil olan Trump Towers 39 ve 37 katlı binalardan oluşmaktadır. 88 farklı daire tipinde 205 adet konuttan oluşmaktadır.

-Ayrıcalıklı sosyal donatı alanları sunan Trump Towers’ta; kütüphane, bar, şömineli oturma bölümü, business center, çocuk oyun alanları gibi hizmetler sunulmaktadır.

Trump Towers Projesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için https://landing-page.emlakjet.com/yatirim-raporu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Avantajlı yatırım projelerinin en güncel bilgilerine ulaşabilmek için bizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Şişli İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _7