Natura Dünyası Projeleri İletişimde Union İstanbul’u Seçti

Bir süredir hayata geçirdiği “Naturalar Konsepti” projelerini “Natura Dünyası” çatı markası ile birleştiren ve bu yeni konsepti ile inşaat sektöründe heyecan yaratan Fırat Life Style, Natura Dünyası Projeleri reklam ve iletişim süreçlerini yürütmek üzere deneyimli bir partner olan Union İstanbul ile el sıkıştı.

Natura Dünyası Projeleri İletişimde Union İstanbul’u Seçti

2011 yılından bu yana dijital ve geleneksel medya sektöründe öncü firmalara hizmet veren Union İstanbul, Natura Dünyası projelerinin reklam süreçlerine oldukça hızlı ve dikkat çekici bir kampanya ile giriş yaptı.

Bir süredir hayata geçirdiği “Naturalar Konsepti” projelerini “Natura Dünyası” çatı markası ile birleştiren ve bu yeni konsepti ile inşaat sektöründe heyecan yaratan Fırat Life Style , Natura Dünyası Projeleri reklam ve iletişim süreçlerini yürütmek üzere deneyimli bir partner olan Union İstanbul ile el sıkıştı. Özellikle inşaat sektöründe uzmanlaşmış bir ajans olarak tanınan Union İstanbul , bu iş birliği ile kendi başarı hikayelerine yeni sayfalar eklemeye hazırlanıyor.

Union İstanbul Genel Müdürü İrfan Erkmen , " Union İstanbul olarak, Natura Dünyası Projeleri ile yaptığımız bu iş birliği için çok heyecanlıyız. Geçmişte de Fırat Life Style şirketler grubuyla birlikte çalıştık ve çok güzel işlere imza attık. Natura Dünyası projeleri ile olan iş birliğinin de başarılarla dolu olacağına inanıyoruz. Natura Dünyası konseptinin sürdürülebilir yaşam alanlarını, lüks konut projeleri ile bir araya getirme fikri ve uzmanlığı ise beni ve ekip arkadaşlarımı ayrıca heyecanlandırdı. Natura Batıkent, Natura Çakırlar, Natura Yenikent, Natura Alacaatlı, Natura Yaşamkent gibi Natura Dünyası projelerinden bazılarının süreçlerini daha önce başarıyla yönettik. Union İstanbul olarak, yaratıcı fikirlerimiz, deneyimimiz ve tutkumuzla devam eden projeleri de en iyi şekilde tanıtacağımıza ve hedef kitle ile buluşmasını sağlayacağımıza inanıyoruz. İnşaat sektörü için oldukça heyecan verici ve ilerici projelerin iletişimdeki yolculuğuna birlikte çıkacağımız için çok memnunuz ve gelecekte daha büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tam." diye konuştu.

Natura Dünyası’nın geleceğe yönelik hedef ve misyonları ile ilgili ise İrfan Erkmen şu sözleri dile getirdi: “Natura Dünyası ile Union İstanbul , gelecekte daha fazla etkileyici projeye imza atmayı hedeflemektedir. Projede yer alan, sürdürülebilir yaşam alanlarını ve lüks konutları tanıtmak için yaratıcı ve yenilikçi iletişim stratejileri geliştirmeye devam edeceğiz. Bu iş birliği hem Natura Dünyası müşterilerine hem de ülkemizin inşaat sektörüne değer katacak.” şeklinde sözlerine ekledi.

Natura Dünyası: Doğa ve Modern Yaşamın Buluştuğu Eşsiz Mekanlar

Türkiye'nin önde gelen inşaat ve yaşam tarzı geliştirme şirketlerinden olan Fırat Life Style, doğayla iç içe yaşamın kapılarını aralamaya hız kesmeden devam edebilmek adına bir süredir hayata geçirdiği “Natura” Konsepti projelerini “Natura Dünyası” çatı markası ile birleştirdiğini ilan etti.

“Natura Dünyası” konseptinde yer alan bu projeler, doğa ile modern yaşamın uyumunu kusursuz şekilde buluşturmayı hedeflerken, bu iki önemli unsurun gerçekten de bir araya geldiği eşsiz konutlar ve sürdürülebilir yaşam hikayelerinin yer aldığı bir deneyim sunuyor. Natura Dünyası çatısı altında yer alan her proje, doğanın varlığını koruma ve sürdürülebilirlik ilkelerini vurgulama amacı güdüyor. 

Sürdürülebilir Yaşam Hikayeleri: İnsan ve Doğa Arasındaki Denge!

Natura Dünyası Projeleri, sadece yaşam alanları değil, aynı zamanda sürdürülebilir yaşam hikayeleri yaratmayı hedefliyor. Bu tavır ise, gelecek nesillere temiz bir dünya bırakma taahhüdünün bir yansımasıdır diyebiliriz.

Natura Yaşamkent, Natura Yalıkavak, Natura Batıkent, Natura Yenikent, Natura Alacaatlı ve Natura Çakırlar; Natura Dünyası Konseptinin klasikleri arasında yer alırken aynı zamanda bu dünyanın sunacaklarının teminatı misyonunu üstleniyor.

Natura Dünyası: Geleceğe Yönelik Hedefler ve Vizyon

Natura Dünyası şemsiye markası, Türkiye'nin gelecekteki sürdürülebilir yaşam alanlarını ve lüks konut projelerini başarıyla tanıtmaya devam edecek gibi gözüküyor. “Natura Dünyası”nın şehre kimlik kazandırmak için tasarlanmış ve devam eden projeleri ise vaat ettikleri bu yeni dünya ile şehre kimlik kazandırmak için hızla yükselmeye devam ediyor. 

“Ankara’nın En İyi Vaadi” mottosu ile yola çıkan Natura Vaadi, 375.000 m2 inşaat alanı üzerine kurulu, toplamda 909 adet konuttan oluşuyor. 

“Uçuşa Hazır Yatırım” mottosu ile bu dünyanın yeni göz bebeği olan Natura Port; 880 daire ve 42 cadde mağazanın yer aldığı karma bir yaşam kompleksi olacak şekilde kurgulanmış. 

Natura İncek ise, şehir ile doğayı kusursuz bir denge içinde buluşturuyor. Ankara’nın en değerli bölgelerinden biri olan İncek’te, doğası ve olanaklarıyla yaşam kalitenizi arttıracak, 408 adet lüks daireden oluşuyor. 

Bambaşka bir yaşam tarzı deneyimi sunan Natura Göksu ise; konumlandığı lokasyon ile de yaşamı her an yanı başınızda hissedeceğiniz şekilde tasarlanmış.

Natura Ovacık, “Strese Uzak, Mutluluğa Yakın Konum” iddiasının hakkını sonuna kadar veriyor. Proje, alışveriş merkezlerine ve toplu taşımaya yürüme mesafesinde bulunmasının yanı sıra sağlık, eğitim, eğlence merkezleri ve havaalanına yakınlığı ile de hayatınızı konforlu bir şekilde sürdürebilmeniz için gerekli olan tüm imkanları ayağınıza kadar getiriyor.

Son olarak da Natura Çakırlar Plus, modern yaşamın ihtiyaçlarına cevap veren, yeşilin içinde yer alıyor. Farklı bitki türleriyle düzenlenen ve doğanın pozitif enerjisinden ilham alan peyzajda; temiz havaya doyacağınız yürüyüş parkurlarından, dinlenme alanlarına, botanik bahçesine kadar tüm detaylar düşünülmüş. Aynı zamanda projede çok amaçlı spor alanı, çocuk parkı ve yürüyüş yolu, botanik bahçe gibi sosyal alanlar da yer alıyor.