Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları lanse edildi

Göztepe'de hayata geçirilen Muhteşem Yeni Yüzyıl projesinin lansmanı bugün gerçekleşti.

Ceylan İnşaat tarafından Göztepe'de Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasısıyla inşa edilen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, Beşiktaş’taki Shangri-la Bosphorus Otel’de Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan,  Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Ceylan, Yönetim Kurulu Üyeleri MHD. Asım Rabih ve Abdulbast Alrfaai, Mimar İsmail Turanlı ile Pazarlama Direktörü Selin Bilal ve TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan'ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

1+1, 2+1, 3+1 seçenekleriyle toplamda 192 daire, 6 ticari alanı ve 9 ofisten oluşan butik proje Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 m, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 m mesafede konumlanıyor.

Projede hareket sensörlü kameralar ve görüntülü konuşma sistemleri ile güvenli bir yaşam alanı sizleri bekliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, SPA (sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam) gibi pek çok sosyal alan, çok amaçlı spor sahası (voleybol, basketbol, mini futbol, tenis),  çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi de bulunuyor.

Emlak Jet Haber