MaNaa projeleri İstanbul'un kalbinde yer alıyor

İstanbul Etiler'de hayata geçirilen MaaNaa projeleri RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş tarafından inşa ediliyor.

RAM GMY tarafından Etiler'de inşa edilen MaaNaa projeleri çevre dostu ve insana saygı duyan duruşu ile büyük bir beğeni topluyor. MaaNaa, hem Etiler, Kalamış ve Bostancı'daki mahalleleri yeniden canlandırıyor, hem de ekonomik anlamda değerini yitirmiş, afet riski bulunan binaların yenileme sürecine girmesini sağlıyor. Buralarda yer alan binaların tekrar dönüştürülmesi ile bölgede güvenli, enerjik ve mutlu bir yaşam sağlanmasına da katkıda bulunuyor.

Özgün mimari ve çağdaş tasarımların bir araa bulunduğu MaaNaa projelerinde güneş ışığından azami faydalanmanızı sağlayan duvardan duvara pencerelerden, yere sıfır duş bölümleri, açık mutfaklara kadar modern mimari unsurlar ve modern kent yaşamına dair birçok yaklaşım akıllıca harmanlanmıştır.

Lansman fırsatlarının devam ettiği MaaNaa'nın Etiler 49 ve 34 projelerinde 1+1'den 4+1'e kadar toplamda 89 konut bulunuyor. Haziran ayına özel fırsatların bulunduğu projelerde metrekare birim fiyatları 5500 dolardan başlıyor.

Emlak Jet Haber