Konut projelerinin şovu başlıyor

REM Fuarcılık tarafından ilk kez organize edilen Emlak Gayrimenkul Fuarı 9-12 Ekim 2014 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek. Türkiye’nin en büyük konut projeleri fuarda yerini alacak.

Gayrimenkul sektörünün Başkent Ankara'daki en büyük buluşmasına geri sayım başladı.

Türkiye’nin en büyük konut projeleri ve sektörün lider kuruluşları başkent Ankara’da biraraya geliyor. REM Fuarcılık tarafından ilk kez organize edilen Emlak Gayrimenkul Fuarı 9-12 Ekim 2014 tarihleri arasında Ankara’da ATO Kongre Fuar alanında gerçekleşecek.

Ankara’da inşaat alanındaki gelişmeye dikkat çeken Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Koordinatörü Remzi Çayır; "Neredeyse artık her alanda yatırım yapılıyor. Hiç umulmayan bölgeler parlamaya başladı. Dolayısıyla, bu fuarın konut ve ticari alanların arzının gittikçe çoğaldığı bir döneme denk gelmesi önemli” dedi.

Ankara’daki fuara A ve B sınıfı Konut Projeleri, Plaza, Rezidans, AVM Projeleri, Ofis ve Home Ofis Projeleri, İşyeri ve Ticari Gayrimenkul Projeleri, Akıllı Binalar, Villa ve Yazlık Site Projeleri ile Bankalar ve Finans Kuruluşlarının yetkilileri katılacak.

Emlak Jet Haber