İstanbul Sarayları'nda 229 bin liraya satılık daire

Halkalı Atakent’te hayata geçirilen İstanbul Sarayları'nda daireler, 229 bin lira ile 693 bin lirada arasında satılıyor.

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen İstanbul Sarayları'nda daire satışları devam ediyor. Her bloğun ayrı bir adının bulunduğu projede daire teslimleri hemen yapılıyor.

İstanbul Sarayları'nda kişiye özel ödeme seçeneği

Stüdyodan 4+1’e kadar farklı konut seçeneklerinin sıralandığı İstanbul Sarayları'nda Çırağan Residence, Hisar Residences, Hanzade Konakları, Hünkar Konakları, Sultan Sarayları, Koru Sarayları, Dolmabahçe Köşkü, Çırağan Köşkü, Kuzguncuk Yalıları ve Şehzade Sarayları gibi bloklar bulunuyor. Projede, kişiye özel ödeme seçeneği sunuluyor.

En yüksek daire 639 bin lira

Projede stüdyo daireler 229 bin lira ile 310 bin lira arasında, 1+1 daireler 335 bin lira ile 355 bin lira arasında, 3+1 daireler ise 612 bin lira ile 693 bin lira arasındaki fiyatlardan satılıyor. İstanbul Sarayları'nda kafeler, restoranlar, yüzme havuzları, sauna, hamam, SPA, pilates salonu, fitness center gibi sosyal donatılarla birlikte otopark ve güvenlik hizmeti yer alıyor.

0212 678 30 70

Emlak Jet Haber