Folkart Towers’ın 2'inci etabı tamamlandı

İzmir'de Avrupa'nın en yüksek ikiz kulelerinden biri olan Folkart Towers'ın 2'inhci etabı da tamamlandı ve B kulesinde teslimler başladı.

Yapımına Nisan 2011'de başlanan ve Avrupa'nın en yüksek ikiz kulelerinden biri olduğu belirtilen İzmir Folkart Towers'ın 2'in etabı bitti. B kulesinin de teslim edilmeye başlandığı projede peyzaj düzenlenmesinin de tamamlandığı projede yer alan Towers Life’daki restoran, cafe ve mağazaların açılmasıyla birlikte hareketli günler başlandı. Rezidanslarda yaşamın başlaması ve ofis çalışanları ile hayatın daha da hareketlendiği projedeki A Kule'nin 29 ve 43'üncü katlarına da Folkart Genel Merkezi taşındı. Kulenin 29'uncu katında Forent Gayrimenkul, 43'üncü katında ise yönetici ofisleri, finans, teknik ofis ve tasarım ofisi yer alıyor.

Folkart Towers sergilere ev sahipliği yapıyor

Projenin 43'üncü katında galeri yer alıyor. Bu galeride ünlü sanatçıların eserleri sergileniyor. Sergide 1975 yılında hayatını kaybeden Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun aile koleksiyonundan getirilen ve çeşitli dönemlerde tasarlanan porselenlerinin yanı sıra 70'li yılların başında yaptığı taş üzerine resimleri ve heykelleri sunuluyor. Ayrıca Folkart Towers'da dünyaca ünlü ressam ve heykeltıraş Hanefi Yeter'in metal heykelleri ile ünlü ressam ve heykeltıraş Serpil Yeter'in porselen üstü çalışmaları da sergide görülebiliyor.

Vade farksız taksit imkanı

Ofis alanları yüzde 10 peşinat, 10 bin 312 dolar 24 ay vadeyle ve vade farksız toplamda 275 bin dolara, rezidanslar da 8 bin 100 dolar 24 ay vadeyle ve vade farksız toplamda 216 bin dolara satılıyor. Arzu edenin yüzde 25 peşinatla kalan kısmı için 120 aya varan vadelerle banka konut kredisi kullanabildiği Folkart Towers'daki konut alanlarında yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

444 22 78

Emlak Jet Haber