Eroğlu Grup İddialı

Bünyesindeki Colin's ve Loft markalarıyla tekstil sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Eroğlu Grup, inşaat sektöründe de iddialı.

2011 yılında her ay bir tane projenin lansmanını gerçekleştireceğiz

2011 yılında her ay yeni bir projenin lansmanını yapacaklarını dile getiren Eroğlu İnşaat Yapı Başkanı Nurettin Eroğlu, “Önce tekstilde olduğu gibi inşaat sektöründe de önemli markalardan biri olmayı sonra da sesimizi  dünyaya duyurmayı hedefliyoruz. Bunu yapmak için yurt dışında bazı çalışmalarımız da var. Fas'ta bir inşaat şirketi açıyoruz. Yakın zamanda 60 bin metrekarelik bir alanda ofis inşaatı projesine başlayacağız. Bunların dışında Rusya, Mısır ve Tunus'ta da projelerimiz var” dedi.

Son günlerde Tunus'ta meydana gelen gelişmelerin projeleri üzerinde herhangi bir etkisi olmadığını belirten Eroğlu sözlerini, “ Tunus'ta yaşanan olaylar çok ani bir şekilde gelişti. Eğer bu tip endişeler taşırsanız ilerleme kaydedemezsiniz. Henüz 4 seneden beri inşaat sektöründe olmamıza rağmen şu anda devam etmekte olan 10 tane projeye sahibiz ve bu 10 projede yaklaşık olarak 3 bin tane daire var” diye sürdürdü.

Hedefimiz ilk üç

Haziran ayında gerçekleşecek olan genel seçimlerle ilgili olarak yapacakları yatırımlarda herhangi bir ertelemenin söz konusu olmadığını da sözlerine ekleyen Nurettin Eroğlu, “ Biz planlarımızı geçen sene yapmıştık, değiştirmemiz gibi bir durum söz konusu değil.  Türkiye'de siyasi taşlar yerli yerinde, çok ciddi iniş çıkışlar olacağını sanmıyorum.  Türkiye gelişmekte olan ülkelerin arasında en iyi konuma sahip ülke, o yüzden seçim nedeniyle yatırımlarımıza dair herhangi bir aksama olmayacak. Biz Türkiye'de inşaat sektöründeki ilk 3 firmadan biri olmak ve sonrasında da ismimizi dünyaya duyurmak istiyoruz” dedi.