Elite Concept Projesinde Satışlar Devam Ediyor

Şua İnşaat, Anadolu yakasının kalbi ve yaşamın merkezi Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda konumlanan projesi Elite Concept projesinde yeni bir kampanya başlattı.

Elite Concept projesinde 36 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, kişiye özel ödeme planı da uyguluyor. Eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çeken Elite Concept, dünyaca ünlü camlarla dizayn edilen sıradışı cephe mimarisi, daireleri çevreleyen balkonları, aidatları azaltan doğaya dost akıllı ev konsepti, açık teras bahçeleri, özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok özelliği ile bölgenin prestijli sembol projesi olarak öne çıkıyor. İnşaat sektöründe 27 yıldır başta İstanbul olmak üzere kentlerin mimarisine estetik ve yaşama değer katan projeler üreten Şua İnşaat, son yıllarda Türkiye ve dünyadaki gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi olan Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda konumlanan projesi Elite Concept kampanya başlattı.

Elite Concept ulaşım imkanları ile dikkat çekiyor

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept ulaşım anlamında yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Proje, birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine de sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor.

Elite Concept akıllı ev konsepti doğa dostu

Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran Elite Concept akıllı ev konsepti dahilinde doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı. Projedeki tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştiriliyor. Ayrıca ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için de güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden yararlanılıyor. Bu uygulamalarla elde edilecek tasarrufla, işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması hedefleniyor.

0 Takipçi