Elite Concept 60 ay 0 faiz ile Temmuz’da teslime hazır

Kadıköy, Fikirtepe’de Şua İnşaat imzasıyla yükselen Elite Concept’te faizsiz 60 ay vadeli ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede % 10’dan başlayan peşinatlarla kişiye özel ödeme planı da oluşturulabiliyor. Temmuz 2018’de teslim edilecek Elite Concept metro ve metrobüsün de yanı başında

Kadıköy -Fikirtepe’de, merkezi bir lokasyona sahip Elite Concept projesinde 60 ay 0 faiz fırsatı sunan yeni bir kampanya başlatıldı. Ev sahibi olmak için % 10 peşinatın yeterli olduğu Şua İnşaat projesinde kişiye özel ödeme planı hazırlanabiliyor. 24 katlı 3 bloktan oluşan projede 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli genişliklerde toplam 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede teslimlerin Temmuz 2018’de yapılması hedefleniyor.

Vapur iskelesi ve Moda sahiline çok yakın

E-5 Karayolu’na 1 dakika mesafedeki proje metro ve metrobüsün yanı başında yükselmesiyle öne çıkıyor. Elite Concept ayrıca Bağdat Caddesi’ne 6, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8, Kadıköy vapur iskelesi, Moda sahili ve Kalamış Marina’ya 10, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 20 dakika mesafede. Ayrıca projenin çevresinde pek çok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezi yer alıyor.

Burj Al Khalifa’yla aynı camlar kullanılıyor!

Projenin bir diğer özelliği ise, Dubai’deki Burj Al Khalifa ve dünyanın en yüksek kulesi olmaya hazırlanan Cidde’deki Jeddah Tower gibi projelerde tercih edilen, Amerikan menşeili Guardian markalı reflekte camlar kullanılmış olması. Güneşe karşı yüksek performansa sahip bu camlar, yaşam alanlarında ısı ve morötesi ışık artışına sebep olabilecek güneş enerjisini en aza indiriyor; ışık iletimini ise artırıyor.

Adalar’dan Çamlıca’ya uzanan manzara

Elite Concept Adalar ve tarihi yarımadadan Çamlıca’ya dek uzanan geniş açılı bir manzaraya sahip. % 90 cam cepheye sahip projeden bu manzarayı kesintisiz olarak izlemek mümkün olacak. Projenin, İstanbul’da nadiren görülen bir diğer özelliği de yüksek katlarda dahi balkon ve açılabilir pencereler bulundurması.

Aidatlar çevreci yaklaşımla azalıyor

Akıllı ev teknolojisine sahip projede dairelerin kontrolü akıllı telefon ya da tabletlerle sağlanabilecek. Ayrıca projedeki tüm peyzaj alanlarında ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilecek gri su arıtma sistemiyle elde edilecek. Ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için de güneş panellerinden yararlanılacak. Böylece işletme maliyetleri düşerek aidatlar azalacak.

Dairelerdeki malzemeler projeye özel üretiliyor

Projede dairelerle beraber teslim edilecek mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok ürünü Şua Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Elite Design bünyesindeki üretim tesisinde, projeye özel olarak tasarlanıp üretiliyor. Ayrıca projede yeterli standarda sahip C-35 yerine, depreme karşı dayanımı daha da yüksek olan C-45 beton tercih edildi.

Bölgenin açık terasa sahip ilk projesi

Arsa alanının % 75’i sosyal donatı ve peyzaja ayrılan Elite Concept, bölgenin kendi açık teras bahçelerine sahip ilk projesi. Projenin sosyal tesislerinde ise kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor. Zemin katlarda yer alan çarşı cadde mağazalarında ise günlük ihtiyaçları karşılayacak ticari alanlar bulunacak.