Ege’nin temalı en büyük projesi tamamlandı

Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City Denizli’de teslimler başladı. Maldivler Bölgesi”nden getirilen özel kumuyla oluşturulan Denizli’nin ilk kumsalının da yer aldığı 904 konutluk proje, İzmir anayolu üzerinde, merkeze yakın bir konumda

Dünyada tekstilin en önemli başkentleri arasında yer alan Denizli, tarihi ve doğal güzellikleriyle aynı zamanda bir turizm kenti. Şehrin markalı konut projelerinin başında gelen ve Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City ise Sinpaş Yapı tarafından teslim edilmeye başlandı. Denizli’yi su kıyısında yalı yaşamı ve Maldivler Bölgesi’nden getirilen özel kumuyla oluşturulan kumsal gibi yeniliklerle ilk kez tanıştıran 904 konutluk projede büyüklüğü 72 ile 241 metrekare arasında değişen daireler 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 seçeneklerinde tasarlandı. Projedeki fiyat aralığı ise 291.200 TL ile 1.331.200 TL arasında değişiyor.

Denizli için ilk olan markalar AquaMall Çarşı'da

Projedeki AquaMall Çarşı ile Starbucks, Carribou Coffee, H&M, Metro Market ve Köfteci Yusuf markaları ilk kez Denizli’ye geldi. Şehrin buluşma noktası olan merkezde yüzme havuzları, fitness center, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve tenis kortları da yer alıyor.

Göl ve bahçe evleri, kumsal evleri, yalı evleri ve ikiz gökdelenleriyle su ve yeşilin iç içe geçtiği dört farklı yaşam seçeneği sunan Aqua City’de Denizlilileri plaj hayatı, açık hava sineması gibi eğlenceli aktivitelerle tanıştırıyor. Kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları gibi temalı parkları bulunan Aqua City’de, ahşap oyun grupları da bulunuyor.

Şehrin en yüksek kuleleri burada yükseliyor

Aqua City Denizli’nin en prestijli etaplarından biri de Denizli’nin en yüksek kuleleri olan AquaTowers. AquaMall’un hemen üzerinde yükselen AquaTowers, her biri 30 katlı iki kuleden oluşuyor.

Şehrin otellerini, ticaret borsasını, fuar ve park alanlarını içine alan ve her geçen gün daha da gelişen batı aksında yer almasıyla da Denizlilere büyük avantaj sağlayacak Aqua City Denizli, İzmir anayolu üzerinde, merkeze yakın bir konumda bulunuyor. Aqua City ile beraber giderek değerlenen bölgede planlanan bazı projeler arasında üniversite, Sanayi Odası, Ticaret Odası ve büyük otel zincirleri gösteriliyor.

Emlakjet Haber