Dünya’da Bir İlk: "WaterGarden İstanbul"

WaterGarden İstanbul projesi "tadı başka" sloganıyla, 2016 yılının ikinci çeyreğinde açılacak.

Ziylan Gayrimenkul tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen WaterGarden İstanbul projesi "tadı başka" sloganıyla, 2016 yılının ikinci çeyreğinde açılacak. Dünyada bir ilk olacak proje yenilikçi gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak inşa edilecek.

Proje sahibi Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, basın toplantısıyla açıkladığı bu özel proje hakkında, "İstanbul’un Anadolu yakasında, Ataşehir’e yeni bir soluk getirecek WaterGarden İstanbul projesini 750 Milyon TL yatırımla 2016 yılının ikinci çeyreğinde hayata geçireceğiz. WaterGarden İstanbul tamamlandığında sadece Anadolu yakasının değil, tüm İstanbul’un 'kalbinin' attığı bir merkez olacak. Böylesi büyük rakamlarla, Türkiye’de ve dünyada ilk olması hedefiyle yola çıktığımız ve yatırım yaptığımız WaterGarden İstanbul’un inşasına başlarken içimiz çok rahat. Biz Türkiye’nin ekonomik istikrarına ve geleceğine güveniyoruz. Bu güvenle, uzun vadeli yatırımlar yapmaktan çekinmiyoruz" dedi.

Ataşehir’de konumlanacak WaterGarden İstanbul’da,  11 salonlu sinema kompleksi, yerli ve yabancı sanatçıların, grupların, orkestraların sahne alacağı ve açık hava sineması olarak da kullanılabilecek 4000 kişilik etkinlik alanı, tiyatro salonu, eğlence kulüpleri, çocuklar ve yetişkinlere hizmet verecek mutfak sanatları okulu, spor merkezi, bowling salonu, çocuk oyun alanı, çocuk yuvası yer alıyor.

Proje, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 17 dakika, Bağdat Caddesi’ne 10 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakika mesafede konumlanıyor.

Emlak Jet Haber