Dap Yapı 950 konut sattı

Dap Yapı Kartal'da inşa ettiği İSTMarine projesinin 500 konutluk ikinci etabını Dubai Cityscape Global 2014 Fuarı'nda tanıttı. Projenin metrekare satış fiyatı 5bin tlden başlıyor.

Kartal sahilinde Dap Yapı’nın inşa ettiği İSTMarine projesinin 500 konutluk ikinci etabı Dubai Cityscape Global 2014 Fuarı’nda, “Körfez Bölgesi” yatırımcılarının beğenisine sunuldu. Projede metrekare fiyatları 5 bin ile 9 bin tl arasında değişiyor. Projenin ilk etabındaki bin konutun 950'si satılmıştı. Dap Yapı'nın fuarda gerçekleştirdiği basın toplantısına TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Vedat Demiröz ve İller Bankası ile Emlak Konut GYO'nun üst düzey yöneticileri de katıldı.

Körfez'de tanıttı

Projenin fuardaki tanıtım toplantısında konuşan Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Uluslararası birçok ödüle sahip projemiz İstMarina ile körfez bölgesi yatırımcılarını tanımak, kendimizi körfez ülkelerine tanıtmak ve Türkiye’yi yatırım merkezi olarak görebilecek potansiyel iş ortaklarıyla bir araya gelmek DAP Yapı olarak önceliklerimiz arasında bulunuyor. İstMarina’da yatırımcılara ve fonlara aynı zamanda karlı fırsatlar sunuyoruz" dedi.

Karlı fırsat sunuyoruz

İSTMarina'da yatırımcılara ve fonlara karlı fırsatlar sunduklarını söyleyen Yılmaz, proje hakkında şu bilgileri verdi: "Sahile 500 metre cephesi olan, Prens Adaları manzaralı İSTMarina’yı, rezidans, konut ve ofis bloklarının yanında özel okulu, hastanesi, ibadet alanı, restoranları ve bir oteli bünyesinde barındırıyor. Önünde marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen ve bir helikopter pisti bulunan projede, 1+0’dan 5+1’e 1463 konut bulunuyor.

Emlak Jet Haber