Çukurova Kent Yapı'nın yeni projesi: Çukurova Balkon

Çukurova Balkon Kartal'da "Balkon" konseptiyle hayata geçiriliyor.

Çukurova Kent Yapı Kartal'da teslimi gerçekleşen Çukurova Towers'ın ardından yeni projesi Çukurova Balkon'u açıkladı. Kartal’daki deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon’da tüm daireleri “Balkon”lu tasarladı.

8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 ve 19 katlı 2 bloktan oluşan bir rezidans projesi olan Çukurova Balkon, 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 245 konuttan ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Projeye adını veren “Balkon”, tüm dairelerde bulunurken, bazı dairelerde 2 ya da 3 balkon, bazılarında 30 metrekareye kadar teras, bahçe katlarında ise 20 metrekare bahçe kullanım alanı yer alıyor.

Fiyatların 240 bin TL'den başladığı projede lansmana özel "sıfır peşinat ve bir yıl sonra" ödeme kampanyasına ek olarak vade farksız, kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor.

Çukurova Balkon’da sosyal alan olarak açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark bulunuyor.

Kartal metrosuna 600 metre mesafede konumlanan proje siz alıcılarını bekliyor.

Emlak Jet Haber