Batışehir'de büyük satış!

Emlak Konut, Ege Yapı Grup ve EPP ortaklığıyla Bağcılar'da gerçekleştirilen Batışehir projesinde 150 milyon TL'lik satış yapıldı.

"Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir'in  açık artıma usulüyle gerçekleştiren ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL'lik satış yapıldı.

Batışehir'de, fiyatları 600 bin TL ile 7 milyon 170 bin TL'ye kadar değişen 80 ticari birimin satışının gerçekleşti.

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı elde ettikleri satış başarıysıyla ilgili şöyle konuştu: ‘’Gayrimenkul sektöründe 35 yıllık bilgi birikim ve deneyimimiz ile Avrupa’nın en iyi karma kullanımlı projesi Batışehir’i hayata geçirdik. 3 bin 266 konutun yer aldığı, Doğa Koleji’nin eğitim verdiği, Four Points by Sheraton’ın faaliyet gösterdiği Batışehir’de on binlerce kişinin ihtiyacını karşılamaya yönelik cafelerden restoranlara, bankalardan marketlere birçok mağaza ve dükkan bulunuyor. Yaklaşık 1 km uzunluğa sahip alışveriş caddesi BatıCadde’deki 121 ticari alandan 80’inin satışı, ortalama %30 değer artışıyla açık artırma usulüyle gerçekleştirdiğimiz ihalede tamamlandı. Yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlamasını ve on binlerce kişinin ihtiyacını karşılamasını ön gördüğümüz; benzersiz lokasyonu, tüketicilere sunduğu sosyal imkanlar ve her ihtiyacı karşılamaya yönelik zengin marka karması ile oluşturulan ticari alanlardan 40 adet dükkan ve mağazanın satış ve kiralamaları Batışehir satış ofisi üzerinden devam edecek."

Emlak Jet Haber