Antteras boğaz kıyısında yaşam sunuyor

İstanbul Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içinde hayata geçirilen Antteras, büyüleyici bir güzellikle yükseliyor.

Ant Yapı'nın Beylerbeyi sırtlarında hayata geçirdiği Antteras projesi, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içinde İstanbul Boğazı'na komşu bir konumda yükseliyor. Osmanlı mimarisinde hayat bulan proje, İstanbul Boğazı manzarası karşısında yaşam sunuyor.

Antteras'da dubleksler ikiz villara dönüşüyor

İki parselde toplam 82 bin metrekare arsa alanı üzerinde, 52 bin metrekare inşaat alanı ile yükselen Antteras, 4 farklı tip bloktan meydana geliyor. Toplam 134 konutun yer aldığı proje, ahşap evlerden oluşan bir semti andıran görüntüsüyle büyülüyor. Projede 187 metrekare ile 435 metrekare arasında 2+1, 4+1 ve 5+1 dublekslerle 189 metrekare ile 263 metrekare arasında 3+1 daireler yer alıyor. Birleştirme olanağı bulunan dubleks daireler arzu edildiğinde ikiz villalara veya müstakil villalara dönüştürülebiliyor.

Panoramik manzaralı kafeteryada İstanbul

Sosyal alanı 8 bin 500 metrekare olan Antteras'da panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, kapalı ve açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, SPA ve fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ile oyun ünitelerinin bulunduğu bir çocuk parkı da bulunuyor.  Projenin peyzaj tasarımında ise süs havuzu, gezinti alanları, çiçek bahçeleri ve dinlenme alanları da yer alıyor.

Teslimler Haziran 2015'te

300 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yükselen projenin, 2015 yılının Haziran ayı sonunda tamamlanması ve teslim edilmesi hedefleniyor. İnşaatta kullanılacak tüm malzemelerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Teknik Şartnamelerine uygun ve TSE normlarında olduğu Antteras, son deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

0216 630 67 67

Emlak Jet Haber