Akfen Holding 2018 Yılı Sözünü Tuttu

Akfen Holding, 2018 yılının başında hedeflediği 5. 6 milyarlık yatırımı tamamlayarak, 4 bin 59 kişiye istihdam alanı yarattı. Yatırım hedefi ile ilgili olarak Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin önemli yatırım grupları arasında bulunan Akfen Holding , 2018 yılının başlarında söz verdiği gibi 5.6 milyar TL’lik değere sahip yatırımlarını tamamlayarak. 4 bin 59 kişiye istihdam alanı sağladı. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Akfen Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, ‘’2018 yılının başında açıklamış olduğumuz 5.6 milyar TL’lik yatırım paketi sözümüzü tuttuk. Türkiye’nin geleceğinden umutluyuz, güzel ve güçlü bir gelecek için yatırımlar yapmaya devam edeceğiz’’ dedi. 2017 yılının sonunda açıklanan Akfen Holding 2018 projeleri başarı ile hayata geçirilirken 5. 6 milyar TL’lik yatırım ve 4 bin 59 kişiye sağlanan istihdam sektörde büyük yankı uyandırdı. 2018 yılında Eskişehir Şehir Hastanesi ve Isparta Öğrenci Yurdu’nu tamamlayan holding, 58.5 MW toplam gücündeki 1 hidroelektrik ve 5 güneş enerji santralini de hayata geçirdi. Akfen, 2018 yılında Bulvar Loft konut projesi, Kütahya Öğrenci Yurdu ve Kastamonu’da gelecek ay üretime geçecek Gökırmak Bakır Madeni projesini tamamlanma aşamasına getirirken, Bodrum Loft projesinin de yapımına devam ediyor.

Akfen Holding Projeleri Devam Edecek

Akfen Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2018 yılında 5.6 milyar TL’lik yatırım sözlerinde durduklarını belirterek, ‘’ Akfen Holding Projeleri hız kesmeden devam edecek. Türkiye’nin geleceğine duyduğumuz güvenle yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yatırım ve istihdam oranlarımızı önümüzdeki yıllarda arttırmayı hedefliyoruz’’ dedi. Akfen Holding’in , 2019 yılı yatırım paketinin ayrıntıları Ocak ayı başında açıklanacak.