2019 ödemeli 22 projenin tüm detayları Emlakjet’te!

Emlak Konut GYO yüklenicisi firmaların 31 Ekim’e kadar geçerli olacak ‘Şimdi al, taksitlere 2019’da başla’ kampanyasının başladığı 22 projenin detayları Emlakjet’in ‘projeler’ sayfasında. Bahçekent’teki projelerin uygun fiyatla öne çıktığı projeler arasında en düşük fiyat 237 bin TL ve en büyük rekabet ‘lokasyon’da

Emlak Konut GYO yüklenicisi firmaların 31 Ekim’e kadar devam edecek, taksitlerin 2019’da ödenmeye başlayacağı kampanyasının yürütüldüğü 22 projeye bakıldığında, en uygun fiyatlı projelerin Bahçekent bölgesinde toplandığı ve en düşük fiyatın 237 bin TL’den başladığı görülüyor. Markalı konut projelerinin en büyük rekabet alanını ise önemli projelere ve ulaşım imkanlarına yakınlık oluşturuyor.

Kampanyalarda % 5 peşinat ödemesinin ardından % 15 satıştan bir yıl sonra, kalan % 80'lik kısım ise % 0.99’luk faizden başlayan kredi esasına dayanıyor ve ilk taksit ödemeleri Ocak 2019'da başlıyor. Emlakjet.com ’da yer alan “ Projeler ” sayfasında ise yalnızca proje ismini, firmayı ya da semt adını yazarak kriterlere uygun tüm projeleri karşılaştırmalı olarak incelemek mümkün. Projeyle ilgili sayfaya giriş yapan kullanıcılar haritadaki konumunu, sokak görünümünü, proje fotoğraflarını, proje kapsamında yer alan sosyal olanakları ve iletişim bilgilerini görebiliyor; proje geliştiricisi ile anında iletişime geçebiliyor. İşte temel özellikleriyle bu 22 proje:

Büyükyalı’da deniz, kara ve raylı sistemleri birarada

Emlak Konut GYO ile Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığıyla Marmaray metro istasyonu, Zeyport Limanı gibi altyapı projeleri tamamlandığında; 5 yıl içerisinde sahil bandında % 100 değerlenmesi beklenen Zeytinburnu’nda başlatılan Büyükyalı projesi, deniz shuttle alternatifleri, Marmaray ve Avrasya Tüneli bağlantıları, 8 şeritli yeni sahil yolu, Atatürk Havalimanı’na yakınlığı, deniz, kara ve raylı sistemi bir arada sunmasıyla farklılaşıyor.

Semt Bahçekent, uydu kentin önemli bir parçası

Sur Yapı tarafından Emlak Konut GYO işbirliği ile 3. köprü ve 3. havalimanına yakın konumda başlatılan Bahçekent, kamu ve gayrimenkul yatırımlarının yoğunlaştığı İstanbul’un yeni uydu kentinin bir parçası. Semt Bahçekent ’in ilk etabında 669 daire ve 26 ticari alan var. 145 dönümlük ‘Hayat Parkı’na da komşu projede 67 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen dairelerde fiyatlar 237 bin TL’den başlıyor.

Ebruli Ispartakule çevreci tasarıma sahip

Emlak Konut GYO işbirliğiyle Sıtar İnşaat, Aslan Yapı, Torkam İnşaat Adi Ortaklığı tarafından inşa edilen Ebruli Ispartakule’de 724 konut ve 55 dükkan bulunuyor. Çevreci tasarımıyla ayrışan Ebruli Ispartakule ’nin ortak alanların aydınlatılmasında yenilenebilir enerji kullanılacak, otoparklarda da elektrikli şarj üniteleri yer alacak. Ayrıca, lavabo ve banyo suları gri su arıtma havuzunda arıtılarak peyzaj ve bahçe sulamasında değerlendirilecek. 2+1’lerin başlangıç fiyatı 494 bin TL.

Evora, Denizli’nin en büyük markalı projelerinden

Emlak Konut GYO ile Teknik Yapı tarafından başlatılan Evora Denizli , Denizli’nin en büyük markalı konut projelerinin başında geliyor. 2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselden oluşan projede yaklaşık 1.500 lüks konut, bir özel eğitim kurumu, bir devlet okulu, temel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı ticari üniteler yer alacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daireleri barındıracak. Büyük ve geniş balkon konseptiyle açık ve ferah yaşam alanlarına açılan dairelerin başlangıç fiyatı 225.500 TL.

Yeniköy Konakları, İstanbul Tüneli’nin çıkış noktasında

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yeni Yapı tarafından Eyüp ile Kemerburgaz'ın kesiştiği alanda, Alibeyköy’de 3 katlı İstanbul Tüneli'nin çıkış noktasında yer alan yeni proje Yeniköy Konakları . 5. Levent projesine komşu projeden Türk Telekom Arena Stadı'na, Hasdal Kavşağı'na, AKOM'a ve Maslak'a kolayca ulaşım sağlanabiliyor. 2+1’lerin 585 bin TL’den başladığı projede 336 daire var.

Tual Bahçekent’in teslimi 2018 sonunda

Bahçeşehir bölgesinin en büyük projelerinden olan ' Tual Bahçekent ', Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından 20 blok olarak inşa ediliyor. Projede; 1.739 konut, ticari üniteler, özel hastane, özel okul, özel kreş ve bir devlet okulu yer alıyor. 140 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında konumlanan, teslimlerin 2018 yılı sonunda tamamlanması planlanan 'Tual Bahçekent’de aire tipleri ise 1+1’den 4+1’e kadar tasarlandı. 1+1’ler 295 bin TL’den başlıyor.

Koordinat Çayyolu, Ankara’da yükseliyor

Emlak Konut GYO ve YP İnşaat işbirliğinde hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesi, Ankara’da Ümitköy’de 1+1’den 5+1’e toplam 427 özel daire var. Projede 3 blok 16 katlı dikey, diğer bloklar ise 8 katlı yatay mimaride tasarlandı. Projede 1+1'ler net 58 ila 75 metrekare, 2+1'ler ise 82 ila 105 metrekare büyüklüğe sahip. 1+1’lerin fiyatları ise 495 bin TL’den başlıyor.

Emlak Konut GYO’nun Ankara’daki ilk projesi Sofaloca

Başyapı ve Solar Yapı Ortak Girişimi tarafından başlatılan Sofaloca , Emlak Konut GYO tarafından Ankara’nın ilk projesi. 6 blokta 150 konuttan meydana geliyor. 3+1 dairelerin fiyatları 852 bin TL’den başlıyor. Aile öncelikli bir konseptin benimsendiği projede dairelerin tamamı geniş ve ferah. Çevreci donatılarıyla Ankara’da örnek teşkil edecek SofaLoca’nın, her katında atık ayrıştırma sistemi, çatılarında güneş enerjisi panelleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi üstün donatılar yer alıyor.

Basın Ekspres’in merkezinde Karat 34

Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat'ın Emlak Konut GYO güvencesiyle Avrupa Yakası'nın ikinci Levent aksı olarak nitelendirilen Basın Ekspres Yolu'nda inşa ettiği Karat 34 projesinde 441 konut ile 123 adet ofis 28 ticari ünite yer alıyor. 1+0’lar 311 bin TL’den başlıyor. Atatürk Havalimanı'na ve 3. havaalanına yakın bir konumda olan projenin çevresinde sağlık kurumları, otoyollar, metro - metrobüs, alışveriş merkezleri ve sosyal alanlar, uluslararası kongre ve fuar alanı ile ticaret merkezleri var.

Tual Adalar, 2018’in ikinci yarısında tamamlanıyor

Dağ Mimarlık ve Mühendislik tarafından Kartal’da başlatılan 471 konutluk Tual Adalar ’da teslimlerin 2018 yılının ikinci yarısında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Rönesans Gayrimenkul'ün Sayfiye projesine komşu konumda yer alan proje, E-5 ile TEM’e olan 5'er dakikalık mesafesi ve metro hattına olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Projede daireler için depo alanı ve kapalı otopark ayrıldı. Otopark alanlarında elektrikli araçlar için şarj ünitelerine yer verildi.

Nidapark Kayaşehir beyaz eşyayla teslim edilecek

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün Başakşehir’de Emlak Konut GYO güvencesiyle başlattığı Nidapark Kayaşehir projesi, Haziran 2018’de teslim edilecek. Projenin Zümrüt etabında 319 konut, Yakut etabında 470 konut ve Elmas etabında 54 konut var. Nidapark Kayasehir Yakut'ta yan yana gelen dairelerde bile hiçbir duvarın bir biriyle temas etmemesi, tüm dairelerde müstakil ev konforu sunuyor. Nidapark Kayaşehir Zümrüt sosyal alanları, Nidapark Kayaşehir Elmas ise az katlı bloklarıyla öne çıkıyor. Daireler buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, klima dahil tüm beyaz eşyayla teslim edilecek.

Nidapark Küçükyalı satış rekoru kıran projelerden biri

Tahincioğlu Küçükyalı Ortak Girişimi Adi Ortaklığı tarafından inşa edilen Nidapark Küçükyalı , bu yıl Şubat’ta başlayan Emlak Konut GYO kampanyasında kurumun en çok satan projelerinden biri oldu. 1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana gelen proje, Küçükyalı metro istasyonunun yanı başında. 3 yılda tamamlanacak projede 1+1 daireler 542 bin TL’den başlıyor.

Nidapark İstinye’nin çevresinde okul ve hastane var

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye projesinde 204 apart ünite yer alıyor. Merkezi bir konumda yer alan Nidapark İstinye 'ye Büyükdere Caddesi İstinye bağlantısı ve Sahil Yolu üzerinde kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor. Teslim tarihi 2019 Şubat şeklinde belirlenen projenin çevresinde Osman Saçmacı İlköğretim Okulu, Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırması Hastanesi mevcut.

Evvel/ Adım İstanbul ‘mahalle’ konseptiyle satışta

İntaya-İntes-EYG Yapı ortaklığında Yeni İstanbul olarak nitelendirilen Kayabaşı'nın tam merkezinde hayata geçirilen EVvel İstanbul ’da aile yaşamını ön plana alan mahalle konsepti yeniden canlandırıldı. 11 ila 29 katlı 8 blokta 678 daireden oluşan EVvel, Başakşehir’de Şehir Meydanı ve Şehir Parkı'na komşu ve Türkiye'nin en büyük sağlık kompleksi Sağlık Kent'e de 1 km mesafede yer alıyor. Evvel İstanbul'un hemen yanında yükselen Adım İstanbul’da ise 6 blokta 615 konut ve 120 adet ticari ünite var.

Avrupark dev şehir parkına komşu

Emlak Konut GYO işbirliğiyle Cihan İnşaat’ın Konut Yapı Adi Ortaklığı ile ortaklaşa hayata geçirdiği Avrupark ve Avrupark Hayat, aynı bölgede yer alan iki proje. "Yeni İstanbul" olarak lanse edilen Bahçekent’te kurulan Avrupark projesi TEM Otoyolu'na ve Kuzey Marmara Otoyolu'ndan Kanal İstanbul projesine kadar birçok önemli bir noktada bulunuyor. 160 bin metrekarelik dev şehir parkına komşu olan Avrupark projesinde bloklar birbirinin manzarasını ve güneş ışığını kapatmayacak şekilde tasarlandı. Avrupark Bahçekent, Emlak Konut liginde de satış liderliğini almış bir proje. Projede 2+1’ler 462 bin TL’den satılıyor.

Validebağ’dan Boğaziçi Köprüsü’ne direkt bağlanılıyor

İstanbul Üsküdar’da, Validebağ Korusu’nun karşısında yer alan 17 dönüm arsada Dap Holding şirketi Eltes İnşaat/Eltes-İstlife İş Ortaklığı ile Validebağ projesi inşa ediliyor. Anadolu yakasının ikinci en büyük yeşil alanı olan Validebağ Korusu, Koşuyolu ile Üsküdar'ın Acıbadem ve Barbaros mahallelerinin kesiştiği noktada Projeden Boğaziçi Köprüsü’ne direkt bağlanılıyor.

Sarıyer’de doğa ile içiçe yaşam için: Köy

Siyah Kalem Mühendislik tarafından Sarıyer’de 1.167 konut ve 15 metrekare kiralanabilir alana sahip Köy projesinde açık hava konseptli bir çarşı yer alıyor. Sarıyer-Çayırbaşı tüneli ve yeni açılacak olan 3. Köprü ile Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın mesafede bulunan proje, Maslak’a da 13 km mesafede yer alıyor. Projede anaokulu, ilköğretim okulu, sağlık merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarının da yer aldığı sosyal tesis, basketbol, tenis spor ve spa alanları ile 3.5 kmlik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru var.

Marinalı, Marmaray bağlantılı İstmarina, Kartal’da

Kartal'da Emlak Konut GYO arsası üzerinde Dap Yapı İnşaat ortaklığı ile başlayan İstmarina projesi, 1.463 konut ve 258 ticari birimden oluşuyor. Projede 500 yat kapasiteli mega marina, özel okul ve hastane, yüzme havuzları, marinaya giden özel tüp geçit gibi birçok seçenek bir arada. Marmaray'a özel bağlantısı bulunan İstmarina’da zeminden en üst kata kadar tüm daireler deniz manzarasına sahip.

Konya’da Emlak Konut GYO’nun ilk projesi Temaşehir

Emlak Konut GYO işbirliğiyle Torkam İnşaat imzası taşıyan Temaşehir projesi, 728 konut ve 152 dükkandan oluşuyor. Projede 2+1’den 6+1'e kadar 5 tip daire seçeneği sunuluyor. Temaşehir Konya projesi kapsamında 42. Cadde adı verilen ve dünyaca ünlü markalara ait mağazaların ve restoranların yer alacağı cadde çarşı konsepti ve Konya için yeni bir sembol alana dönüştürülmesi hedeflenen 20 bin metrekarelik bir meydan, tematik havuz, saat kulesi, Cami, park, gençlik ve kültür merkezi yer alacak.

Avangart, Türk Telekom Arena’ya komşu tasarlandı

Gül Proje imzası taşıyan Avangart İstanbul projesi, Seyrantepe’de 27 bin 292 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 8 blokta 935 daire ve 18 dükkandan oluşan projede bloklar 11 ila 21 katlı olacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. Türk Telekom Arena Stadı'na komşu konumda yer alan proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne birkaç dakika mesafede yükseliyor.

Park Mavera teslimat avantajıyla öne çıkıyor

Başakşehir’de TOKİ işbirliğiyle ilk gayrimenkul sertifikalı konut satışını gerçekleştirdiği Park Mavera 3 projesiyle bilinen Makro İnşaat ve Akyapı, projenin ilk bölümü olan Park Mavera ’yı teslim etmeye başladı. 2 ay erken teslimi yapılmakta olan proje, lansman döneminde tüm dairelerinin 22 saatte satılmasıyla dikkatleri çekmişti. Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı olan Başakşehir Merkez’de 380 bin metrekarelik botanik şehir parkı, Sağlık Kent ve kamu kurumlarına komşu konumda bulunan Park Mavera, 3. Çevreyolu ve TEM bağlantı yolları üzerinde yer alıyor. Aile konseptiyle bir yaşam merkezi olarak planlanan Park Mavera’da 8 blokta toplam 672 daire mevcut.

Emlakjet Haber - Nihal Yuvacan

0 Takipçi