15 günde 105 konut hangi projelerde satıldı?

Babacan Holding, sektörün çatı kuruluşları önderliğinde başlatılan % 20 indirim, % 0.98 faiz oranlı kampanya kapsamında 15 günde 105 dairenin satışını yaptığını açıkladı. Toplam 40 milyon TL’lik ciro yapılan ve satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde en uygun fiyat metrekarede 3.900 TL’den başlıyor

GYODER, KONUTDER ve İNDER gibi sektörün çatı kuruluşları önderliğinde 15 Mayıs’ta başlayan, peşin ve kredili satışta % 20 indirim ve aylık % 0.98 faiz oranlı kampanyasına katılan Babacan Holding, kampanyanın gücüyle 3 projesinde 15 günde 105 dairenin satışını tamamladığını açıkladı. Şirket, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projeleriyle kampanya süresinde 40 milyon TL’lik ciro elde etti.

Satış ofislerinde hareketlilik yaşandı

Kampanyanın başladığı andan itibaren satış ofislerinde ciddi bir hareketlilik yaşandığını vurgulayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, hem yatırım hem de oturum odaklı her kesimden yatırımcının kazanacağı bir kampanyanın bir parçası olduklarına dikkat çekti. Babacan, “Mevcut durumu geçen senenin mayıs ayı ile kıyasladığımızda satışlarımızda şimdiden yüzde 80’lik bir artış yaşandığını söyleyebiliriz. Bu durumun yılın 2’nci yarısındaki satışlarımıza, geçen yıla oranla yüzde 15-20 civarında bir artış olarak yansıyacağına inanıyoruz. Faiz oranının 0,98 e gerilemesi yüzde 15 bir sübvanse anlamına geliyor. Yüzde 20 de biz sektör temsilcileri olarak bir indirim sunuyoruz. Diğer taraftan KDV'den dolayı bir yüzde 10 ve tapu harçlarında yüzde 1 indirimle birlikte yatırımcı için ciddi bir fırsat sunmuş oluyoruz. Bir başka ifadeyle bir konutun fiyatını 3'te 1 oranında azalıyor. Her koşulda Türkiye Cumhuriyet tarihinde ilk defa çok yoğun bir indirim kampanyasıyla karşı karşıyayız“ değerlendirmesini yaptı.

Kampanyalı 3 proje ve temel özellikleri

Babacan Premium

Lokasyon: Beylikdüzü E-5 Üzeri

Konut adedi: 1010

Teslim tarihi: İlk teslimler Ağustos 2018’de başlıyor

Kampanya kapsamında peşin satış M2 Fiyatı: 4.300 TL

Babacan Port Royal

Lokasyon: Küçükçekmece E-5 Üzeri

Konut adedi: 814

Teslim tarihi: Eylül 2019

Kampanya kapsamında Peşin Satış M2 Fiyatı: 6.300 TL

Babacan Palace

Lokasyon: Beylikdüzü E-5 Üzeri

Konut adedi: 248

Teslim tarihi: Hemen Teslim

Kampanya kapsamında peşin satış M2 Fiyatı: 3.900 TL