Wyndham Kalamış'a “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” ödülü!

Bu yıl 20’incisi düzenlenen ve Turizm Oscarları olarak bilinen “World Travel Awards-Dünya Seyahat Ödülleri” gecesinde,Wyndham Kalamış Marina “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” ödülüne layık görüldü. Başlık bilgisi tamam görünüyor.

Antalya’da bu yıl 20’incisi düzenlenen ve Turizm Oscarları olarak bilinen “World Travel Awards-Dünya Seyahat Ödülleri” gecesinde Türkiye toplam 28 ödülün sahibi oldu. Turizm Endüstrisi içinde yer alan 500 farklı kuruluşun yarıştığı World Travel Awards töreninde Wyndham Kalamış Marina “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” ödülüne layık görüldü. Kalamış Marina’daki ayrıcalıklı konumu ile açıldığı günden itibaren misafirlerinin gözde adresi haline gelen Wyndham Kalamış, Turizm Oscarları olarak kabul edilen ve bu sene 20. kez düzenlenen World Travel Awards’ta turizm profesyonelleri tarafından oylanarak ‘’Türkiye’nin En İyi İş Oteli” ödülüne layık görüldü. Geçtiğimiz yıl hizmete açılan Wyndham Kalamış; Kalamış Marina’daki benzersiz konumu ve muhteşem deniz manzarası, şehir yaşamı ile bütünleşen lokasyonu, şık restoranları, spa ve spor tesisleri, toplantı ve kongre salonları, seçkin dekorasyonu ve dikkat çekici iç mimarisiyle, Anadolu Yakası’nın sembolü haline gelmeyi başardı. Uluslararası Wyndham Oteller Grubu’nun bu marka ile Türkiye’deki ilk yatırımı olan Wyndham Kalamış, ilk yılında aldığı bu prestijli ödül ile grubun dünya çapındaki liderliğini perçinlemiş oldu.

Emlak Jet Haber

Antalya’da bu yıl 20’incisi düzenlenen ve Turizm Oscarları olarak bilinen “World Travel Awards-Dünya Seyahat Ödülleri” gecesinde Türkiye toplam 28 ödülün sahibi oldu. Turizm Endüstrisi içinde yer alan 500 farklı kuruluşun yarıştığı World Travel Awards töreninde Wyndham Kalamış Marina “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” ödülüne layık görüldü.

Wyndham Kalamış'a “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” ödülü!

Kalamış Marina’daki ayrıcalıklı konumu ile açıldığı günden itibaren misafirlerinin gözde adresi haline gelen Wyndham Kalamış, Turizm Oscarları olarak kabul edilen ve bu sene 20. kez düzenlenen World Travel Awards’ta turizm profesyonelleri tarafından oylanarak ‘’Türkiye’nin En İyi İş Oteli” ödülüne layık görüldü.

Wyndham Kalamış'a “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” ödülü!_1