Van'da Emlak Sektörü Canlandı!

Van'da yaşanan iki büyük depremin ardından durma noktasına gelen emlak sektörü yeniden canlandı. 23 Ekim ve 9 Kasım tarihlerinde meydan gelen iki yıkıcı depremin ardından hayat normale dönerken, emlak sektöründe de canlılık yaşanmaya başlandı.

Van'da yaşanan iki büyük depremin ardından durma noktasına gelen emlak sektörü yeniden canlandı. 23 Ekim ve 9 Kasım tarihlerinde meydan gelen iki yıkıcı depremin ardından hayat normale dönerken, emlak sektöründe de canlılık yaşanmaya başlandı. Depremden sonra emlak sektörünün durma noktasına geldiğini ifade eden emlakçılar, sektör olarak çok zor günler yaşandıklarını belirtti. Depremlerden sonra kentte gayrimenkul kiralama ve satışı durduğunu, emlak sektöründe ciddi sıkıntıların yaşandığını, ilk olarak insanların tek katlı evlere daha çok rağbet gösterdiklerini, katlı dairelerin ise son zamanlarda tercih edilmeye başlandığını ve bu şekilde emlak sektöründe gözle görünür şekilde bir canlılık yaşanmaya başladığını ifade ettiler. Vatandaşların sahil kıyılarından çok artık dağ eteklerini tercih ettiğini de belirten emlakçılar, daha önceki yıllarda insanların Van Gölü kıyılarını tercih ettiklerini, şimdilerde ise dağ eteklerini ve sağlam zeminleri tercih etmeye başladıklarını, dağlara yakın yerlerin zeminleri daha sağlam olduğunu belirttiler.

EmlakJet Haber

Van\'da yaşanan iki büyük depremin ardından durma noktasına gelen emlak sektörü yeniden canlandı. 23 Ekim ve 9 Kasım tarihlerinde meydan gelen iki yıkıcı depremin ardından hayat normale dönerken, emlak sektöründe de canlılık yaşanmaya başlandı.

Van'da Emlak Sektörü Canlandı!

Depremden sonra emlak sektörünün durma noktasına geldiğini ifade eden emlakçılar, sektör olarak çok zor günler yaşandıklarını belirtti. Depremlerden sonra kentte gayrimenkul kiralama ve satışı durduğunu, emlak sektöründe ciddi sıkıntıların yaşandığını ifade ettiler.

Van'da Emlak Sektörü Canlandı!_1

Emlakçılar, İlk olarak insanların tek katlı evlere daha çok rağbet gösterdiklerini, katlı dairelerin ise son zamanlarda tercih edilmeye başlandığını ve bu şekilde emlak sektöründe gözle görünür şekilde bir canlılık yaşanmaya başladığını ifade ettiler.

Van'da Emlak Sektörü Canlandı!_2

Vatandaşların sahil kıyılarından çok artık dağ eteklerini tercih ettiğini de belirten emlakçılar, daha önceki yıllarda insanların Van Gölü kıyılarını tercih ettiklerini, şimdilerde ise dağ eteklerini ve sağlam zeminleri tercih etmeye başladıklarını, dağlara yakın yerlerin zeminleri daha sağlam olduğunu belirttiler.

Van'da Emlak Sektörü Canlandı!_3