Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları

Yeni eğitim - öğretim yılının kayıtlarının başlamasına birkaç aylık zaman kalmışken, Tekirdağ'daki öğrenci yurtlarını sizin için derledik...

DEMİRKAYA RESİDENCE ÖĞRENCİ EVİ

Oda Seçenekleri: 3 ve 2 kişilik odalar Kapasite:  40 lüks daire ve 200 yatak -Demirkaya Residence 24 saat kayıt yapan 24 farklı kamera, alarm sistemi ve güvenlik elemanları ile korunmaktadır. -Binanın ana giriş kapısı elektronik şifre ile koruma sistemi ile sürekli kilitlidir. -Giriş çıkışlar sürekli kontrol altında tutulur ve yabancıların binaya girmesi kesinlikle mümkün değildir. -24 saat boyunca görev yapan eğitimli özel güvenlik ekibi ile tüm öğrencilerimizin güvenliği sağlanmaktadır. -Her hangi bir yangın anında ise her daire ve koridorlarda bulunan duman detektörlerimiz tehlikeyi önceden haber verirler.. Telefon: 0 282 624 79 89 Fiyat: Kişibaşı 4 bin lira *1 yıllık öğrenim Adres: Büyük Demir Kaya Çarşısı Yenice – Tekirdağ (İstanbul yönünden, Tekirdağ merkeze gelmeden 10 km önce, e-5 üzerinde)

SEÇKİN YÜKSEK ÖĞRETİM KIZ-ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONLARI

Oda Seçenekleri : 1-2 kişilik odalar Odalarda; -Merkezi ısıtma sistemi, -Özel tasarımlı oda eşyaları, -Ortopedik  yatak, -Elbise dolabı, -Her öğrenciye özel çalışma masası ve sandalye, -Pansiyonun her alanında kablosuz internet yayını, -24 saat sıcak su, -Nevresim takımı, yorgan ve yastık pansiyon yönetimi taraından verilmektedir. Adres: Degirmenalti Mah.Akademi Sokak No:8 Merkez/T.dağ Telefon: 0 282 293 10 35 Fiyat: 2 kişilik oda: 350 lira 1 kişilik oda:450 lira *İki aylık peşinat ödemesi yapıldıktan sonra aylık 350 lira olarak 8 taksitte ödeme yapılmaktadır.Ücretler aylık olarak belirtilmiştir.

AKIN APART KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU

Kapasite:39 Oda Seçenekleri: 2 kişilik odalar Odalarda; - Müstakil yatak, kitaplık, kilitli gardrop - Buzdolabı, televizyon, mutfak - Her öğrenciye birer adet masa sandalye - Çamaşır makinesi ve ütü-ütü masası - Telefon - Kablosuz internet bağlantısı - WC-lavabo ve duşlar - Etüt odası ve kantin - Muffak - 24 saat sıcak su- Kalorifer, Hidrafor Adres: Hürriyet Mah. Dereağzı Cad. No:53 – Tekirdağ Telefon: 0282 261 2727 Fiyat: 175-200 lira *Fiyatlar aylık olarak belirtilmiştir.

Demirkaya Öğrenci Evi

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları

Demirkaya Yurt

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_1

Tekirdağ Demirkaya Öğrenci Yurdu

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_2

Tekirdağ Öğrenci Pansiyonu

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_3

Demirkaya Öğrenci Yurdu

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_4

Seçkin Öğrenci Yurdu

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_5

Seçkin Öğrenci Pansiyonu

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_6

Tekirdağ Seçkin Öğrenci Pansiyonu

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_7

Tekirdağ Seçkin Pansiyon

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_8

Tekirdağ Öğrenci Yurtları

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_9

Akın Kız Yurdu

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_10

Akın Kız Yurdu Tekirdağ

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_11

Akın Öğrenci Yurdu

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_12

Akın Öğrenci Yurdu Tekirdağ

Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları_13
0 Takipçi