The Skymark İstanbul ön satışta!

Skymark İstanbul projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları ön satışa özel 7 bin 500 dolardan başlıyor.

Eriapartners tarafından Levent'te konumlandırılan Skymark projesinde esnek ofis alanları ve akıllı bina teknolojisine sahip. The Skymark İstanbul Norman Foster'ın mimarlık ofisi Foster+Partners ile birlikte çalışıldı. A+ yaşam tarzına uygun rezidans ve ofis karması olarak tasarlanan Skymark Tower İstanbul, 300 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje; 10 bin 630 metrekarelik alan üzerinde kuruluyor. Önsatış başlayan SkyTower Mark İstanbul'da ofisler 198 metrekareden başlayan alanlara sahip. Katlar ise 1600 metrekare. Katlar 2'li, 3'lü, 4'lü ve 6'lı olarak bölünebiliyor. Ofislerin metrekare birim fiyatları 7 bin 500 dolardan başlıyor ve 9 bin dolara kadar yükseliyor. Skymark Tower İstanbul'un satışlarının Mart ayındaki lansmanla birlikte başlayacağı tahmin ediliyor. The Skymark İstanbul Levent Büyükdere Caddesi'nde Kanyon ile Metrocity Alışveriş Merkezleri'nin arasında yer alıyor.

EmlakJet Haber

The Skymark İstanbul İletişim

0212 328 40 00

Eriapartners tarafından Levent\'te konumlandırılan Skymark projesinde esnek ofis alanları ve akıllı bina teknolojisine sahip.

The Skymark İstanbul ön satışta!

Önsatış başlayan SkyTower Mark İstanbul\'da ofisler 198 metrekareden başlayan alanlara sahip. Katlar ise 1600 metrekare. Katlar 2\'li, 3\'lü, 4\'lü ve 6\'lı olarak bölünebiliyor.

The Skymark İstanbul ön satışta!_1

Ofislerin metrekare birim fiyatları 7 bin 500 dolardan başlıyor ve 9 bin dolara kadar yükseliyor. Skymark Tower İstanbul\'un satışlarının Mart ayındaki lansmanla birlikte başlayacağı tahmin ediliyor.

The Skymark İstanbul ön satışta!_2

Skymark Tower İstanbul, 300 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje; 10 bin 630 metrekarelik alan üzerinde kuruluyor.

The Skymark İstanbul ön satışta!_3

The Skymark İstanbul Levent Büyükdere Caddesi\'nde Kanyon ile Metrocity Alışveriş Merkezleri\'nin arasında yer alıyor.

The Skymark İstanbul ön satışta!_4