TBMM Eski Tabur Binası Hizmet Binası Olacak

TBMM'nin eski tabur binası hizmet binası olacak. TBMM eski tabur binasının, hizmet binası olarak kullanılması için tadilat çalışmalarına başlandı.

TBMM'nin eski tabur binası hizmet binası olacak. TBMM eski tabur binasının, hizmet binası olarak kullanılması için tadilat çalışmalarına başlandı. TBMM Başkanlığı İdari Teşkilat Kanunu'nun yürürlüğe girmesinden sonra 21 Aralık 2011 tarihinde görevi biten Muhafız Tören ve Tabur Komutanlığı'nın boşalttığı binanın tadilat ve onarım ihalesi tamamlanarak çalışmalara başlandı. TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, eskiden askerlerin kullandığı binayı, idari bina olarak kullanmayı düşündüklerini söyledi.

EmlakJet Haber

TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, eskiden askerlerin kullandığı binayı, idari bina olarak kullanmayı düşündüklerini söyledi.

TBMM Eski Tabur Binası Hizmet Binası Olacak

TBMM Başkanlığı İdari Teşkilat Kanunu\'nun yürürlüğe girmesinden sonra 21 Aralık 2011 tarihinde görevi biten Muhafız Tören ve Tabur Komutanlığı\'nın boşalttığı binanın tadilat ve onarım ihalesi tamamlanarak çalışmalara başlandı.

TBMM Eski Tabur Binası Hizmet Binası Olacak_1

TBMM eski tabur binasının, hizmet binası olarak kullanılması için tadilat çalışmalarına başlandı.

TBMM Eski Tabur Binası Hizmet Binası Olacak_2

TBMM\'nin eski tabur binası hizmet binası olacak.

TBMM Eski Tabur Binası Hizmet Binası Olacak_3