Tatar Yapı yeni projelerini tanıttı

Tatar Yapı, Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Tatar Yapı tarafından  İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde iş merkez - home office - Loft konseptiyle inşa edilecek  Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50, 22 Nisan Çarşamba günü Çırağan Sarayı’nda basına tanıtıldı.

Tatar Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Tatar projelerle, "Grubumuzun, inşaat sektöründeki 30 yılı aşkın deneyimini İstanbul’un en değerli noktalarından birine taşıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesine 40 bin metrekare üzerinde plazalar, 45 bin metrekare alana ise ofis ve konut projeleri geliştiriyoruz. 190 milyon dolar ciro hedeflediğimiz bu bölgeye katma değeri yüksek projelerimizle büyük değer kazandıracağımıza inanıyorum. Hem bu bölgeye, hem de gayrimenkul sektörüne mimarisiyle yeni bir soluk getirecek, projelerimiz kapsamında 25 mini plaza ve 6 ofis + konut bloğunu 2017 yılına kadar tamamlayacağız" dedi.

Lansmana özel fiyatlarla uygun  ödeme koşullarının bulunduğu projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi kullanılabiliyor.

Emlak Jet Haber

Loft Up/7.60

Tatar Yapı yeni projelerini tanıttı

Work Up/5.50

Tatar Yapı yeni projelerini tanıttı_1