Tarz Ansira Ankara-Çayyolu'nda yükseliyor!

Tarz Ansira, modern mimarisi, geniş yeşil alanları ve otoparkları ile Ankara’nın Konutkent bölgesinin yeni yüzü olmaya aday.

25 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Tarz Ansira'da farklı büyüklükte mağazalar da mevcut. Yüksek yaşam standartlarıyla 24 saat lüks otel konforunu bir arada bulmak isteyenler için tasarlanan Tarz Ansira, modern mimarisi, geniş yeşil alanları ve otoparkları ile Ankara'nın Konutkent bölgesinin yeni yüzü olacak. 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinden meydana gelen Tarz Ansira, Ankara-Çayyolu'nda inşa ediliyor. Tarz Yapı İnşaat projesi olan Tarz Ansira, 8 bin 687 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Her daireye bir adet kapalı otopark ve bir adet açık otopark verilecek Tarz Ansira'da Her daire girişine kartlı enerji kesme butonu yer alıyor. 3035. Cadde'ye cephesi bulunan Tarz Ansira, küçük mekanlarda geniş ev konforu sunuyor. Tarz Ansira'da Gereksiz büyüklükteki daireler yerine gerektiği zaman kiralayabileceğiniz yaşam üniteleri sayesinde, dairenizi geniş bir evin konfor ve rahatlığına kavuşturmanız çok kolay.

EmlakJet Haber

Tarz Ansira İletişim

0312 217 44 46

Tarz Ansira, modern mimarisi, geniş yeşil alanları ve otoparkları ile Ankara’nın Konutkent bölgesinin yeni yüzü olmaya aday.

Tarz Ansira Ankara-Çayyolu'nda yükseliyor!

1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinden meydana gelen Tarz Ansira, Ankara-Çayyolu\'nda inşa ediliyor. Tarz Yapı İnşaat projesi olan Tarz Ansira, 8 bin 687 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

Tarz Ansira Ankara-Çayyolu'nda yükseliyor!_1

25 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Tarz Ansira\'da farklı büyüklükte mağazalar da mevcut. Yüksek yaşam standartlarıyla 24 saat lüks otel konforunu bir arada bulmak isteyenler için tasarlanan Tarz Ansira, modern mimarisi, geniş yeşil alanları ve otoparkları ile Ankara\'nın Konutkent bölgesinin yeni yüzü olacak.

Tarz Ansira Ankara-Çayyolu'nda yükseliyor!_2

Her daireye bir adet kapalı otopark ve bir adet açık otopark verilecek Tarz Ansira\'da Her daire girişine kartlı enerji kesme butonu yer alıyor.

Tarz Ansira Ankara-Çayyolu'nda yükseliyor!_3