Silverline Ankastre’nin tanıtımı yapıldı

Silverline Ankastre uluslararası arenada Tüketici Elektroniği Fuarı IFA-2015'te tanıtıldı.

Silverline Ankastre, uluslararası markaların ve tüketicilerin en çok beklediği ve takip ettiği her yıl Berlin’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı IFA-2015'te tanıtıldı.

Silverline fuarda, Lift-up, Slide-down, Pop-out, To the point gibi davlumbaz modellerinin yanında geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkardığı, geçmişi teknoloji ile harmanlayan Retroline serisini tanıttı. Geçen yıl aldığı Turquality desteği ile yurtdışı pazarında markalaşma sürecini hızlandıran ve sektörün tüm önemli fuarlarında yerini alan Silverline, önümüzdeki süreçte yine Almanya 'da düzenlenecek Area 30, IMM Living Kitchen ve Çin Canton fuarlarına da katılacak.

IFA'da açıklama yapan Silverline Ankastre Genel Müdür Yardımcısı Selim Aksu "Ankastre artık yeni yaşam tarzının bir sembolü olarak yükselen bir trend. Teknolojinin geldiği noktayı yaşam alanlarına iyi entegre edebilen ankastre, görsel şıklığı ile de dünyada mutfakların vazgeçilmezi olmaya başladı. Tam bir yenilenme süreci olarak da tanımlanabilecek ankastre ürünler  özellikle modern ve klasiği, teknoloji ve  kullanım kolaylığını bir arada sunması ile yeni neslin de tercihi oluyor. Mutfaklarda solo ürünlerden ankastre ürünlere doğru  hızlı bir geçiş söz konusu. Biz de sektörün güçlü bir oyuncusu olarak güçlü markalar ile, pazarı iyi ifade eden fuarlarda etkin varlık göstererek yurt dışındaki pazar paylarımızı artırmak istiyoruz. Sektörde üretim alt yapımız, tasarımlarımız ve teknolojimizle takip edilen, sözü geçen bir markayız.  İç pazarda marka bilinirliğimiz, teknolojimiz ve tasarımlarımız ile tercih edilen bir markayız. Hedefimiz bir dünya markası yaratmak. Bunu söylerken bir hayalden bahsetmiyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve girdiğimiz pazarlarda sergilediğimiz başarı ile bunun mümkün olabileceğini çok iyi görüyoruz. 35 ülkede kendi markamız ile satış gerçekleştiriyoruz. Pazar lideri olduğumuz ülkelerin yanı sıra bir çok ülkede de dünya markaları ile yarışıyoruz. Hedeflerimize emin adımlar ile ilerliyoruz" dedi.

EmlakJet Haber

Silverline Ankastre

Silverline Ankastre’nin tanıtımı yapıldı

Silverline Ankastre’nin tanıtımı yapıldı_1

Silverline Ankastre’nin tanıtımı yapıldı_2