Sharman Zekeriyaköy'de 590 Bin Liraya Bahçe Dubleksler

Zekeriyaköy’ün merkezinde iki etap halinde inşa edilen Sharman Zekeriyaköy projesi, “Doğal Olarak İstanbul" sloganı ile hayata geçiriliyor. Fiyatların 590 bin liradan başlangıç gösterdiği projede konutların teslimleri Ağustos 2013'te gerçekleştirilecek.

İnşaat sektöründe 25 yılı aşan deneyime sahip Tes Yapı ve iştiraki Tes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sharman Zekeriyaköy, Zekeriyaköy’ün merkezinde iki etap halinde inşa ediliyor. Orman, vadi ve deniz manzaralı bahçe ve çatı dubleksleri ile villalardan oluşan projede, iki etapta toplam 42 bağımsız bölüm bulunuyor. Projede tüm villa ve bahçe dublekslerinin kendi kullanımlarına ayrılmış bahçeler yer alıyor. Sharman Zekeriyaköy'de müstakil bahçeler dışında, ortak kullanıma ayrılmış yüzme havuzu, çok amaçlı spor alanı, fitness salonu, toplantı ve kapalı oyun salonu, süs havuzları ve şelaleler bulunuyor. Sharman Zekeriyaköy’de ikinci etap konut teslimlerinin ise Ağustos 2013’de  yapılması planlanıyor. İkinci etaptaki fiyatlar şöyle: 137 metrekarelik 3+1 bahçe dubleksler ve 155 metrekarelik 3+1 çatı dubleksler 590 bin lira. Konumu ile de bir adım önde olan Sharman Zekeriyaköy, Sarıyer – Çayırbaşı tüneli ile Maslak – Levent bölgesinin 10 dakika uzağında, trafiğe ve şehrin kalabalığına karışmadan Boğaz hattının kıyısında yer alıyor. British International School’a komşu olan Sharman Zekeriyaköy, İTÜ, Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Işık Okulları, Doğa Koleji, Açı Okulları, Maslak Acıbadem Hastanesi, Amerikan Hastanesi gibi seçkin eğitim ve sağlık kuruluşlarının yanı başında konumlanıyor. Zekeriyaköy, İstanbul’un en önemli merkezi iş alanı olan Maslak -Levent bölgesine en yakın düşük yoğunluklu yerleşim alanı. Zekeriyaköy’den Maslak-Levent bölgesine ulaşımı kolaylaştıracak olan Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli tamamlandı, bağlantı yolları da tamamlanmak üzere. Tünel ile Zekeriyaköy’den Maslak’a ulaşım süresi 10 dakikanın altına düşüyor.

EmlakJet Haber

Sharman Zekeriyaköy İletişim

0 530 252 28 38 - 0530 762 43 98

Zekeriyaköy’ün merkezinde iki etap halinde inşa edilen Sharman Zekeriyaköy projesi, “Doğal Olarak İstanbul\" sloganı ile hayata geçiriliyor. Fiyatların 590 bin liradan başlangıç gösterdiği projede konutların teslimleri Ağustos 2013\'te gerçekleştirilecek.

Sharman Zekeriyaköy'de 590 Bin Liraya Bahçe Dubleksler

İnşaat sektöründe 25 yılı aşan deneyime sahip Tes Yapı ve iştiraki Tes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sharman Zekeriyaköy, Zekeriyaköy’ün merkezinde iki etap halinde inşa ediliyor. Orman, vadi ve deniz manzaralı bahçe ve çatı dubleksleri ile villalardan oluşan projede, iki etapta toplam 42 bağımsız bölüm bulunuyor.

Sharman Zekeriyaköy'de 590 Bin Liraya Bahçe Dubleksler_1

Projede, 137 metrekarelik 3+1 bahçe dubleksler ve 155 metrekarelik 3+1 çatı dubleksler yer alıyor.

Sharman Zekeriyaköy'de 590 Bin Liraya Bahçe Dubleksler_2

137 metrekarelik 3+1 bahçe dubleksler ve 155 metrekarelik 3+1 çatı dubleksler 590 bin lira.

Sharman Zekeriyaköy'de 590 Bin Liraya Bahçe Dubleksler_3

Sharman Zekeriyaköy’de ikinci etap konut teslimlerinin Ağustos 2013’de yapılması planlanıyor.

Sharman Zekeriyaköy'de 590 Bin Liraya Bahçe Dubleksler_4

Projede tüm villa ve bahçe dublekslerinin kendi kullanımlarına ayrılmış bahçeler yer alıyor. Sharman Zekeriyaköy\'de müstakil bahçeler dışında, ortak kullanıma ayrılmış yüzme havuzu, çok amaçlı spor alanı, fitness salonu, toplantı ve kapalı oyun salonu, süs havuzları ve şelaleler bulunuyor.

Sharman Zekeriyaköy'de 590 Bin Liraya Bahçe Dubleksler_5

Konumu ile de bir adım önde olan Sharman Zekeriyaköy, Sarıyer – Çayırbaşı tüneli ile Maslak – Levent bölgesinin 10 dakika uzağında, trafiğe ve şehrin kalabalığına karışmadan Boğaz hattının kıyısında yer alıyor. British International School’a komşu olan Sharman Zekeriyaköy, İTÜ, Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Işık Okulları, Doğa Koleji, Açı Okulları, Maslak Acıbadem Hastanesi, Amerikan Hastanesi gibi seçkin eğitim ve sağlık kuruluşlarının yanı başında konumlanıyor.

Sharman Zekeriyaköy'de 590 Bin Liraya Bahçe Dubleksler_6

Sharman Zekeriyaköy ulaşım krokisi.

Sharman Zekeriyaköy'de 590 Bin Liraya Bahçe Dubleksler_7