Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar

Selçuklu Yapı'nın Sancaktepe'de hayata geçirdiği 1.500 konutluk Rings İstanbul projesinde daireler 160 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Selçuklu Holding'e bağlı Selin Yapı tarafından inşa edilen ve 1. etabının 2013 yılının Mayıs ayında tamamlanması planlanan Rings İstanbul 230 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yüksek Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Rings İstanbul'da Siesta, Fiesta ve Vista olmak üzere üç farklı konseptte, üç farklı yaşam alanı kurgulanıyor.

Sıcak bir mahalle ortamı arayanlar için Siesta

6, 7 ve 8'er katlı olmak üzere toplamda 441 konuttan meydana gelecek olan Siesta bölümü, 'villa konforunda daire' sloganından yola çıkılarak projelendirilmiş. Projenin bu etabında ayrıca müstakil bahçeli bahçe dubkleksleri ve çatı dubleksleri de yer alıyor. Rings İstanbul'un çıkış noktası olan halka şeklindeki 6 mahalleden oluşacak olan Siesta bölümü, geniş spor ve rekreasyon alanları, süs havuzu, çocuk oyun alanlarıyla sakin ve sıcak bir mahalle ortamında yaşamak isteyenler için tasarlanmış. Projenin Siesta bölümü 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Rezidans konforunu yaşamak için Fiesta

Projedeki alışveriş merkezinin üstündeki rezidansta konumlandırılan Fiesta bölümü 'teraslı rezidans daireler' sloganıyla hayata geçiriliyor.  93 rezidans dairenin yer aldığı Siesta bölümü 1+1, 2+1 ve 3+1 daireden meydana geliyor. Projenin en merkezi noktalarından biri olan alışveriş merkezinin hemen üstünde inşa edilecek olan Fiesta, her zaman canlı ve sıcak bir ortamın içinde olmak isteyenler düşünülerek oluşturulmuş...

Farklı bir mimari konsept arayanlar için Vista

5 katlı üç ayrı blokta toplamda 58 daireden meydana gelen Vista, bünyesinde barındıracağı cep sineması, fitness salonu,ve kafe gibi sosyal donatılar ile farklı bir mimari konseptte ve hayatı doya doya yaşamak isteyenler için tasarlanmış. 'Hayatın tadını çıkarmak isteyenlere' sloganıyla projelendiren Vista bölümü 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı konut tipinden meydana geliyor.

Fiyatlar 160 bin liradan başlıyor

1+1 konutların fiyatlarının 160 bin liradan başladığı Rings İstanbul projesinde 2+1 daireler 280 bin, 3+1 daireler ise 315 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Binalar arasında minimum 30 metrelik boşlukların olduğu projenin her katında 2 tane daire bulunuyor ve yine her daire için biri daire katında diğeri bodrumda olmak üzere iki ayrı depo alanı oluşturuluyor. Yüzde 75'lik kısmı yeşil alanlara ayrılmış olan projede açık ve kapalı yüzme havuzları, mini golf sahası, spa merkezi, sauna, jimnasitk salonları, kreş , basketbol, tenis , voleybol sahaları ve fitness merkezleri yer alıyor. TEM'E 1 kilometre mesafede inşa edilen Rings İstanbul'un  tüm etaplarının 2014 yılında tamamlanması planlanıyor.

444 86 00

Rings İstanbul 1+1 fiyat

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar

Rings İstanbul Fiyat Listesi

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar_1

Rings İstanbul Satılık Daireler

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar_2

Rings Istanbul Ödeme Planı

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar_3

Selçuklu Yapı

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar_4

Rİngs Istanbul teslim tarihi

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar_5

444 86 00

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar_6

Rings Istanbul 1. Etap

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar_7

Rings İstanbul Vista Fiyat

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar_8

Rings Istanbul Fiesta fiyat

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar_9

Rings Istanbul Siesta Fiyat

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar_10

Rings İstanbul Kroki

Rings Istanbul'da 160 Bin Liradan Başlayan Fiyatlar_11