Palmiye Park Teras İzmir'de 6 Bin Lira Peşinatla

İzmir Çiğili'de CDS Yapı ve Ege Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Palmiye Park Teras Evleri projesinden 6 bin lira peşinat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor. Eylül 2013'te konut teslimlerinin yapılması hedeflenen projede dairelerin fiyatları 109 bin liradan başlıyor.

CDS Yapı ve Ege Yapı ortaklığıyla İzmir Çiğili'de 10 bin 469 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen Palmiye Park Teras projesi 3 blokta toplam 136 konuttan meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede konutların alanları 76 ile 155 metrekare arasında değişiyor. 15 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Palmiye Park Teras Evleri'nde dairelerin fiyatları 109 bin liradan başlıyor. 6 bin lira peşinat ödemesi ile ev sahibi olunabilen projede kalan tutarın bir kısmı teslimde ödenebilirken bir kısmı banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Konut teslimlerinin Eylül 2013 tarihinde yapılması hedeflenen Palmiye Park Teras projesinin sosyal donatıları arasında ise yüzme havuzu, çocuk parkı, kütüphane, hobi salonları teleskoplu yıldız terası, açık otopark ve manzara bahçesi bulunuyor.

EmlakJet Haber

Palmiye Park Teras İletişim

0 232 462 50 60

CDS Yapı ve Ege Yapı ortaklığıyla İzmir Çiğili\'de 10 bin 469 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen Palmiye Park Teras projesi 3 blokta toplam 136 konuttan meydana geliyor.

Palmiye Park Teras İzmir'de 6 Bin Lira Peşinatla

15 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Palmiye Park Teras Evleri\'nde dairelerin fiyatları 109 bin liradan başlıyor.

Palmiye Park Teras İzmir'de 6 Bin Lira Peşinatla_1

Konut teslimlerinin Eylül 2013 tarihinde yapılması hedeflenen Palmiye Park Teras projesinin sosyal donatıları arasında ise yüzme havuzu, çocuk parkı, kütüphane, hobi salonları teleskoplu yıldız terası, açık otopark ve manzara bahçesi bulunuyor.

Palmiye Park Teras İzmir'de 6 Bin Lira Peşinatla_2

İzmir Çiğili\'de CDS Yapı ve Ege Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Palmiye Park Teras Evleri projesinden 6 bin lira peşinat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor.

Palmiye Park Teras İzmir'de 6 Bin Lira Peşinatla_3
0 Takipçi