Mecidiyeköy'de Metrobüs Çilesi Bitiyor!

İstanbul'un en önemli aktarma merkezlerinden biri olan Mecidiyeköy metrobüs istasyonu yeniden düzenleniyor. Mecidiyeköy metrobüs istasyonuna erişim, yeni düzenleme çalışmaları nedeniyle 18 Haziran'dan itibaren yolcular yaya üst geçidini kullanıyor. 18 Temmuz'a kadar sürecek olan çalışmalarda 5 metre olan metrobüs istasyonu yaya peronunun genişliği 8 metreye çıkarılacak.

İstanbul'un en önemli aktarma merkezlerinden biri olan Mecidiyeköy metrobüs istasyonu yeniden düzenleniyor. Mecidiyeköy metrobüs istasyonuna erişim, yeni düzenleme çalışmaları nedeniyle 18 Haziran'dan itibaren yolcular yaya üst geçidini kullanıyor. 18 Temmuz'a kadar sürecek olan çalışmalarda 5 metre olan metrobüs istasyonu yaya peronunun genişliği 8 metreye çıkarılacak. Proje kapsamında mevcut alt geçidin altına yapılacak olan 8 metre genişliğindeki yeni yaya alt geçidi ile Transfer Merkezi-Metrobüs İstasyonu-Metro İstasyonu arasında entegrasyon sağlanacak. Bölgede Mecidiyeköy Viyadüğü ve araç yolları sebebiyle yayalar için sıkıntılı bir durum olan karşıdan karşıya geçişler kesintisiz hale gelecek. Ayrıca yaya alt geçidine engelli vatandaşlar için asansör konulacak.

Yürüyen Bantlar Yayaları Rahatlatacak

Mecidiyeköy Metrobüs İstasyonu'ndaki yoğun yaya talebini karşılamak için mevcutta 4 metre olan yaya merdiveni haricinde, biri inişe biri çıkışa çalıştırılmak üzere 2 adet yürüyen merdiven yapılacak. Metrobüs İstasyonu, Metro bağlantı alt geçidi arasında da hem asansör hizmet verecek hem de 2 adet daha yürüyen merdiven yer alacak. Alt geçidin tüm önemli çıkışlarında da yürüyen merdiven olacak. Mevcut yaya alt geçidi altında Mecidiyeköy Metro İstasyonu'na doğru 8 metre genişliğinde yapımına devam edilen alt geçit bağlantısında, yürüyen bantlar ile yaya konforu arttırılacak ve yoğun talep bu şekilde karşılanmış olacak. Kullanılacak malzemelerin imalatlarına hızla devam edilen projenin tamamının kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor.

EmlakJet Haber

İstanbul\'un en önemli aktarma merkezlerinden biri olan Mecidiyeköy metrobüs istasyonu yeniden düzenleniyor. Mecidiyeköy metrobüs istasyonuna erişim, yeni düzenleme çalışmaları nedeniyle 18 Haziran\'dan itibaren yolcular yaya üst geçidini kullanıyor. 18 Temmuz\'a kadar sürecek olan çalışmalarda 5 metre olan metrobüs istasyonu yaya peronunun genişliği 8 metreye çıkarılacak.

Mecidiyeköy'de Metrobüs Çilesi Bitiyor!

Proje kapsamında mevcut alt geçidin altına yapılacak olan 8 metre genişliğindeki yeni yaya alt geçidi ile Transfer Merkezi-Metrobüs İstasyonu-Metro İstasyonu arasında entegrasyon sağlanacak. Bölgede Mecidiyeköy Viyadüğü ve araç yolları sebebiyle yayalar için sıkıntılı bir durum olan karşıdan karşıya geçişler kesintisiz hale gelecek.

Mecidiyeköy'de Metrobüs Çilesi Bitiyor!_1

Mecidiyeköy Metrobüs İstasyonu\'ndaki yoğun yaya talebini karşılamak için mevcutta 4 metre olan yaya merdiveni haricinde, biri inişe biri çıkışa çalıştırılmak üzere 2 adet yürüyen merdiven yapılacak. Ayrıca yaya alt geçidine engelli vatandaşlar için asansör konulacak.

Mecidiyeköy'de Metrobüs Çilesi Bitiyor!_2

Metrobüs İstasyonu Metro Bağlantı alt geçidi arasında da hem asansör hizmet verecek hem de 2 adet daha yürüyen merdiven yer alacak. Alt geçidin tüm önemli çıkışlarında da yürüyen merdiven olacak. Mevcut yaya alt geçidi altında Mecidiyeköy Metro İstasyonu\'na doğru 8 metre genişliğinde yapımına devam edilen alt geçit bağlantısında, yürüyen bantlar ile yaya konforu arttırılacak ve yoğun talep bu şekilde karşılanmış olacak.

Mecidiyeköy'de Metrobüs Çilesi Bitiyor!_3