Marmara Evleri 3'ün Cadde Boyu Mağazaları Satışa Çıktı

İhlas Yapı A.Ş.'nin Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Marmara Evleri 3'ün daireleri hızla sahiplerini bulurken, projenin ticari üniteleri arasında yer alan 38 mağaza da satışa sunuluyor.

İhlas Yapı tarafından İstanbul Beylükdüzü'nde 47 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Marmara Evleri 3 projesi 396 daire ve 38 mağazadan oluşuyor. Tamamı 3+1 olmak üzere 2 adet ve yine tamamı 4+1 olmak üzere 5 adet, toplamda 7 blok yer alıyor. 168 metrekare 3+1 daireler 297 bin liradan, 4+1 daireler ise 386 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Marmara Evleri 3 projesi bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanan yol boyu çarşısında 38 mağaza yer alıyor. Alanları 61 metrekare ile 788 metrekare arasında değişen cadde boyu mağazalarının metrekare birim fiyatları 7 bin liradan başlıyor. Mağaza satışlarına henüz yeni başlanacak olmasına rağmen yoğun ilgi gördüğü projede, her mağazaya bodrumda otopark ve depo alanları tahsis ediliyor. Hizmete yeni giren yat limanına 2 kilometre mesafede konumlanan Marmara Evleri 3 projesi, cadde boyu çarşısı ile bölgedeki son ticari alan konumuna sahip bulunuyor. Bankaların konut kredileriyle sahip olunabilecek projenin Kasım 2013 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Daire teslimlerinin Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilmesi hedeflenen Marmara Evleri 3 projesinin sosyal olanakları arasında kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, Fin hamamı, göl kafe ve açık spor alanları yer alıyor. Ayrıca yol boyu çarşıda yer alacak olan banka şubeleri, market, eczane, restoran, beyaz eşya mağazası ve pek çok ticari ünitede de bölgeye olan ilgiyi artırıyor.

EmlakJet Haber

Marmara Evleri 3 İletişim

0 212 876 18 40

hlas Yapı A.Ş.\'nin Beylikdüzü\'nde hayata geçirdiği Marmara Evleri 3\'ün daireleri hızla sahiplerini bulurken, projenin ticari üniteleri arasında yer alan 38 mağaza da satışa sunuluyor.

Marmara Evleri 3'ün Cadde Boyu Mağazaları Satışa Çıktı

İhlas Yapı tarafından İstanbul Beylükdüzü\'nde 47 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Marmara Evleri 3 projesi 396 daire ve 38 mağazadan oluşuyor.

Marmara Evleri 3'ün Cadde Boyu Mağazaları Satışa Çıktı_1

Alanları 61 metrekare ile 788 metrekare arasında değişen cadde boyu mağazalarının metrekare birim fiyatları 7 bin liradan başlıyor.

Marmara Evleri 3'ün Cadde Boyu Mağazaları Satışa Çıktı_2

Marmara Evleri 3'ün Cadde Boyu Mağazaları Satışa Çıktı_3

Mağaza satışlarına henüz yeni başlanacak olmasına rağmen yoğun ilgi gördüğü projede, her mağazaya bodrumda otopark ve depo alanları tahsis ediliyor.

Marmara Evleri 3'ün Cadde Boyu Mağazaları Satışa Çıktı_4

Hizmete yeni giren yat limanına 2 kilometre mesafede konumlanan Marmara Evleri 3 projesi, cadde boyu çarşısı ile bölgedeki son ticari alan konumuna sahip bulunuyor.

Marmara Evleri 3'ün Cadde Boyu Mağazaları Satışa Çıktı_5

Daire teslimlerinin Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilmesi hedeflenen Marmara Evleri 3 projesinin sosyal olanakları arasında kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, Fin hamamı, göl kafe ve açık spor alanları yer alıyor. Ayrıca yol boyu çarşıda yer alacak olan banka şubeleri, market, eczane, restoran, beyaz eşya mağazası ve pek çok ticari ünitede de bölgeye olan ilgiyi artırıyor.

Marmara Evleri 3'ün Cadde Boyu Mağazaları Satışa Çıktı_6