Maçka Residences Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi

Astaş Gayrimenkul ve Armani/ Casa işbirliğinden doğan dünyanın en ayrıcalıklı rezidans projelerinden biri olan Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski International Property Awards jürisi tarafından çok üniteli rezidans kategorisinde Avrupa’nın en iyi mimari projesi seçildi.

Boğaz, Adalar, Sarayburnu ve eski İstanbul manzarasının yanı sıra, İstanbul’un kalbindeki konumu itibariyle de ayrıcalıklı bir dünyaya sunan Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa Managed by Kempinski bu yıl 17. kez düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışması Mimarlık dalında Avrupa Gayrimenkul Ödülü’nü kazandı. Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul yarışması olarak görülen ve Google ile Bloomberg Televizyon kanalının işbirliği ile gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul ödülleri, uluslararası alanda en yüksek mükemmeliyet standardı olarak kabul ediliyor. Astaş Gayrimenkul ve Armani / Casa işbirliğinden doğan dünyanın en ayrıcalıklı rezidans projelerinden biri olan Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa Managed by Kempinski ödülünü, 22- 23 Eylül tarihlerinde Londra’da düzenlenen Gayrimenkul İş Zirvesi’nde yapılacak törende alacak. Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri jürisi Google, İngiltere’den James Bacon, Uluslararası Gayrimenkul Federasyonu yöneticisi Peter Bolton King, İngiltere Kraliyet Anlaşmalı Sürveyör Enstitüsü (RICS)’den David Dalby ve Royal Bank of Scotland’dan Mike McNamara gibi isimlerin bulunduğu, 80 profesyonelden oluşuyor.

Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa  Managed by Kempinski

2012 yılında hayata geçecek olan proje 7 bin 300 metrekare alan üzerinde 3 bloktan oluşuyor. Maçka Residences'de iki açık ve bir kapalı havuz, 5 bin metrekarelik spa, fitness, hamam ve güzellik salonlarının yanı sıra modacıların tasarım stüdyoları gibi birçok özel mekân da yer alacak. Projenin giriş katlarında, seçkin tasarımcılar, güzellik merkezleri, diyetisyenler, modacılar ve gurme marketin bulunduğu, beklentileri yüksek müşterilere hizmet verecek özel mekanlar yer alıyor. Ayrıca, tüm rezidanslarda zeminden tavana kadar uzanan, geniş cam cepheler yer alıyor. Projede her 3 blokta da enerji tasarrufu sağlayan ve hayatı kolaylaştıran akıllı otomasyon sistemleri bulunuyor. Mutfaktan parkeye, vitrifiyeden armatüre, tekstilden mobilyaya tüm detaylar Armani / Casa tasarımı olarak planlanıyor.

Astaş Gayrimenkul ve Armani / Casa

Maçka Residences Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi

Vedat Aşçı

Maçka Residences Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi_1

Giorgio Armani

Maçka Residences Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi_2

Maçka Residences Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi

Maçka Residences Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi_3

Maçka Residences

Maçka Residences Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi_4