Kurtköy Elit Grand Palas'ta 148 Bin Liraya

Delmar Yapı tarafından İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Elit Grand Palas projesi 148 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik projede Delmar Yapı'nın düzenlediği kampanya kapsamında sıfır faizle 30 aya kadar vade imkanı bulunuyor.

Türkiye'nin en görkemli konut projesi Elit Grand Palas, saray gibi bir eve sahip olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Delmar Yapı' nın "Dünya Sarayları" serisinin yeni projesi olan Elit Grand Palas, saray konseptini günümüzün konforlu yaşam tarzıyla birleştiriyor. Selçuklu döneminden günümüze kadar gelen klasik Türk mimarisinin görkemli eserlerinden ilham alınarak tasarlanan Elit Grand Palas, 45 ile 125 metrekare arasında değişen saray konforundaki daireleri, 4500 metrekarelik iç bahçesi ve 208 metrelik görkemli cephesi ile her açıdan ayrıcalıklı bir yaşam projesi olarak öne çıkıyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle hem ev hem de ofis olarak kullanılabilecek olan Elit Grand Palas projesinde konutların fiyatları 148 bin liradan başlıyor. Üstelik projede Delmar Yapı'nın düzenlediği kampanya kapsamında sıfır faizle 30 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Elite Grand Palas'ın sosyal donatıları arasında kapalı yüzme havuzu, kat bahçeleri, fitness merkezi, bowling salonu, bilardo, mini golf, tırmanma duvarı, buz pisti, sağlık merkezi, bar, restoran ve kafeler yer alıyor. Rezidans hizmetleriyle de dikkat çeken Elit Grand Palas'ta, vale park, resepsiyon, ev-oda temizliği gibi hizmetlerin yanı sıra, kişiye özel ayrıcalıklı hizmetlerin sunulacağı Elit Asistant sistemi bulunuyor. Elit Asistant servisiyle, daire sahipleri ev temizliğinden, çocuk bakımına, kuru temizlemeden kişisel güvenliğe kadar değişen exclusive rezidans hizmetleri; uçak - otobüs bileti rezervasyonları gibi kişisel ulaştırma hizmetleri; doğum günü, parti, evlilik yıl dönümü gibi organizasyon hizmetleri ve daha birçok özel hizmeti alma şansına sahip olacak.

EmlakJet Haber

Elit Grand Palas İletişim

0 216 482 70 70

Proje Delmar Yapı tarafından inşa ediliyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta 148 Bin Liraya

Bulunduğu bölge itibariyle de oldukça kazançlı bir yatırım fırsatı olan Elit Grand Palas, İstanbul\'un en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgesi Kurtköy\'ün merkezinde inşa ediliyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta 148 Bin Liraya_1

Delmar Yapı\'nın düzenlediği kampanya kapsamında sıfır faizle 30 aya kadar vade imkanı bulunuyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta 148 Bin Liraya_2

Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle hem ev hem de ofis olarak kullanılabilecek olan Elit Grand Palas, en son inşaat teknolojileriyle inşa ediliyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta 148 Bin Liraya_3

Konutların 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta 148 Bin Liraya_4

Elit Grand Palas projesinde konutların fiyatları 148 bin liradan başlıyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta 148 Bin Liraya_5

0 216 482 70 70

Kurtköy Elit Grand Palas'ta 148 Bin Liraya_6

Kurtköy Elit Grand Palas Sabiha Gökçen Havaalanı\'na 5 dakika mesafede yer alıyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta 148 Bin Liraya_7
0 Takipçi