Huzur Sitesi Pendik'te Teslimler Başladı!

Osmanlı Yapı tarafından İstanbul Pendik'te inşa ettiği Huzur Sitesi projesinde konutlar teslim edilmeye başlandı. Oturumun içinde bulunduğumuz Nisan ayı sonunda başlayacağı projede daireler 164 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Pendik'te 4 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçirdiği Huzur Sitesi projesi Osmanlı Yapı güvencesiyle yükseliyor. 2 bloktan meydana gelen projede toplam 64 adet konut yer alıyor. Alanları 95 metrkeare ile 130 metrekare arasında değişiklik gösteren dairelerin 2+1 ve 3+1 seçeneklerine sahip olduğu Huzur Sitesi'nde 2+1 daireler 164 bin lira ile 180 bin lira arasında ve 3+1 daireler 215 bin lira ile 240 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 50 peşinatla ev sahibi olunabilen projede kalan tutar ise vade farksız 24 aylık taksitlendirmelerle ödenebiliyor. Daire teslimlerine başlanmış olduğu Huzur Sitesi'nde oturum ise içinde bulunduğumuz Nisan ayında başlıyor. Carrefoursa, Metro, Media Markt, Praktiker ve Real, Grandhouse, Pendik Park Outlet alışveriş merkezlerine yakın bir mesafede konumlanan projednin sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark bulunuyor.

EmlakJet Haber

Huzur Sitesi İletişim

0 216 307 08 10

Huzur Sitesi İstanbul Pendik\'te konumlanıyor.

Huzur Sitesi Pendik'te Teslimler Başladı!

4 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilen Huzur Sitesi projesi 2 blokta toplam 64 adet daireden meydana geliyor.

Huzur Sitesi Pendik'te Teslimler Başladı!_1

Projede 2+1 ve 3+1 dairelerin satışına devam ediliyor.

Huzur Sitesi Pendik'te Teslimler Başladı!_2

Huzur Sitesi\'nde 2+1 daireler 164 bin lira ile 180 bin lira arasında ve 3+1 daireler 215 bin lira ile 240 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor.

Huzur Sitesi Pendik'te Teslimler Başladı!_3

Yüzde 50 peşinatla ev sahibi olunabilen projede kalan tutar ise vade farksız 24 aylık taksitlendirmelerle ödenebiliyor.

Huzur Sitesi Pendik'te Teslimler Başladı!_4

Daireler hemen teslim ediliyor.

Huzur Sitesi Pendik'te Teslimler Başladı!_5

0 216 307 08 10

Huzur Sitesi Pendik'te Teslimler Başladı!_6

Carrefoursa, Metro, Media Markt, Praktiker ve Real, Grandhouse, Pendik Park Outlet alışveriş merkezlerine yakın bir mesafede konumlanan projednin sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark bulunuyor.

Huzur Sitesi Pendik'te Teslimler Başladı!_7