Gayrimenkulün Değerini Hangi Faktörler Etkiliyor?

SOM Değerleme tarafından 30 Temmuz 2011 günü saat 14:00'te Centrum Toplantı Hizmetler'nin Suadiye Park'taki tesislerinde “Değer mi? Değmez mi?” isimli bilgilendirme semineri gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul almayı düşünen bireysel yatırımcları karşılaşacakları riskler konusunda bilgilendirmek üzere gerçekleştirilen seminerde gayrimenkulün değerine etki eden yasal, fiziksel ve lokasyon kriterlerin neler olduğundan, tapuda ve belediye kayıtlarında dikkat edilmesi gerekenlere kadar pek çok kritik konu hakkında bilgiler veriliyor. Özellikle arsa, konut ya da dükkan satın alacaklar, yatırımlarını gayrimenkulde değerlendirmek isteyenler ve bu alanda danışmanlık hizmeti sunanlara yönelik önemli başlıklar içeriyor.

"Değer mi? Değmez mi?" adlı bilgilendirme semineri 30 Temmuz 2011 günü saat 14:00'te Centrum Toplantı Hizmetler'nin Suadiye Park'taki tesislerinde gerçekleştirilecek.

SOM Değerleme tarafından 30 Temmuz 2011 günü saat 14:00\'te Centrum Toplantı Hizmetler\'nin Suadiye Park\'taki tesislerinde “Değer mi? Değmez mi?” isimli bilgilendirme semineri gerçekleştiriliyor.

Gayrimenkulün Değerini Hangi Faktörler Etkiliyor?

Gayrimenkulün Değerini Hangi Faktörler Etkiliyor?

Gayrimenkulün Değerini Hangi Faktörler Etkiliyor?_1