Boğaz ve Yeşilin Harmanı; Beykoz Beykonak Evleri

EA İnşaat imzalı Beykoz Beykonak Evleri 110 milyon dolar yatırımla hayat buluyor. 6 konak ve 54 bağımsız bölümden oluşan projede fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor. Projede konut teslimlerinin ise 2014'te yapılması planlanıyor.

EA İnşaat imzalı Beykoz Beykonak Evleri 110 milyon dolar yatırımla hayat buluyor. 6 konak ve 54 bağımsız bölümden oluşan proje 9 bin 709 metrekare alanda inşa edilyor ve içerisinde 6 blok bulunuyor. Projede dairelerin alanları 167 ile 458 metrekare arasında değişirken, 2+1'den 5+1'e kadar çatı dubleksi, çatı dubleksi, ara kat dubleksi ve daire seçenekleri yer alıyor. Beykonak Evleri projesinde fiyatlar 950 bin dolar ile 3 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor. Projede öngörülen ödeme planı ise yüzde 30 ya da yüzde 50 peşinata 24 ay vadelendirme yapılıyor. Daire teslimlerinin 2014'te yapılması hedeflenen Beykonak Evleri projesinde 6 bin metrekare sosyal donatı alanı yer alıyor. Projenin sosyal olanakları arasında; açık ve kapalı yüzde havuzları, fitness merkezi, sauna, buhar odası ve hamam, çocuklar için çocuk havuzu, oyun parkı, playstation odası ve hobi odası yer alıyor. Yüzde 80 yeşil alana sahip bulunan Beykonak Evleri projesi, FSM Köprüsü'ne 2 dakika, Levent-Maslak bölgesine 5 dakika, Bağdat Caddesi'ne ise 15 dakika mesafede konumlanıyor.

EmlakJet Haber

EA İnşaat imzalı Beykoz Beykonak Evleri 110 milyon dolar yatırımla hayat buluyor. 6 konak ve 54 bağımsız bölümden oluşan projede fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor. Projede konut teslimlerinin ise 2014\'te yapılması planlanıyor.

Boğaz ve Yeşilin Harmanı; Beykoz Beykonak Evleri

EA İnşaat imzalı Beykoz Beykonak Evleri 110 milyon dolar yatırımla hayat buluyor. 6 konak ve 54 bağımsız bölümden oluşan proje 9 bin 709 metrekare alanda inşa edilyor ve içerisinde 6 blok bulunuyor.

Boğaz ve Yeşilin Harmanı; Beykoz Beykonak Evleri_1

Projede dairelerin alanları 167 ile 458 metrekare arasında değişirken, 2+1\'den 5+1\'e kadar çatı dubleksi, çatı dubleksi, ara kat dubleksi ve daire seçenekleri yer alıyor.

Boğaz ve Yeşilin Harmanı; Beykoz Beykonak Evleri_2

Beykonak Evleri projesinde fiyatlar 950 bin dolar ile 3 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor.

Boğaz ve Yeşilin Harmanı; Beykoz Beykonak Evleri_3

Projede öngörülen ödeme planı ise yüzde 30 ya da yüzde 50 peşinata 24 ay vadelendirme yapılıyor.

Boğaz ve Yeşilin Harmanı; Beykoz Beykonak Evleri_4

Daire teslimlerinin 2014\'te yapılması hedefleniyor.

Boğaz ve Yeşilin Harmanı; Beykoz Beykonak Evleri_5

Beykonak Evleri projesinde 6 bin metrekare sosyal donatı alanı yer alıyor. Projenin sosyal olanakları arasında; açık ve kapalı yüzde havuzları, fitness merkezi, sauna, buhar odası ve hamam, çocuklar için çocuk havuzu, oyun parkı, playstation odası ve hobi odası yer alıyor.

Boğaz ve Yeşilin Harmanı; Beykoz Beykonak Evleri_6

Yüzde 80 yeşil alana sahip bulunan Beykonak Evleri projesi, FSM Köprüsü\'ne 2 dakika, Levent-Maslak bölgesine 5 dakika, Bağdat Caddesi\'ne ise 15 dakika mesafede konumlanıyor.

Boğaz ve Yeşilin Harmanı; Beykoz Beykonak Evleri_7