Beyazlar İnşaat'ın Beyaz İnci Evleri'nde Lüks Daireler

Beyazlar İnşaat tarafından Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirilen Beyaz İnci Evleri'nde lüks konutların teslimatları Kasım sonuna kadar yapılıyor.

Beyaz İnci Evleri projesi 3 blokta toplam 102 lüks konuttan meydana geliyor. Beyazlar İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen projede tüm daireler 185 metrekarelik 3+1 daireler olarak tasarlandı. Konut teslimlerinin Kasım ayının sonuna kadar yapılması planlanan projede daireler cazip fiyatllarıyla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinat ödemesi ile ev sahibi olunabilen projede geri kalan tutar banka kredisiyle 120 aya kadar vadelendiriliyor. İstanbul'un merkezine 30 dakikalık mesafede konumlandırılan Beyaz İnci Evleri Fox City, Migros AVM ve Marka City'e 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Beyaz İnci Evleri'nin sosyal donatıları arasında ise yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası, açık alanda spor aletleri, kapalı otopark ve kameralı güvenlik sistemleri yer alıyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak Radyal temel üzerinde birinci sınıf işçilik ve malzeme kullanılarak inşa edilen Beyaz İnci Evleri projesinin her dairesinde görüntülü diafon, hidro masajlı jakuzi, beyaz eşya ve ahşap kapılar bulunuyor.

EmlakJet Haber

Beyaz İnci Evleri projesi Beylikdüzü Beykent\'te hayata geçiriliyor.

Beyazlar İnşaat'ın Beyaz İnci Evleri'nde Lüks Daireler

Beyaz İnci Evleri projesi Beylikdüzü Beykent\'te hayata geçiriliyor.

Beyazlar İnşaat'ın Beyaz İnci Evleri'nde Lüks Daireler_1

Projede alanları 185 metrekare olan dairelerin tümü 3+1 olarak tasarlandı.

Beyazlar İnşaat'ın Beyaz İnci Evleri'nde Lüks Daireler_2

Proje Beyazlar İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Beyazlar İnşaat'ın Beyaz İnci Evleri'nde Lüks Daireler_3

Dairelerin Kasım sonuna kadar teslim edilmesi hedefleniyor.

Beyazlar İnşaat'ın Beyaz İnci Evleri'nde Lüks Daireler_4

Yüzde 25 peşinat ödemesi ile konut sahibi olunabilen projede geri kalan yüzde 75\'lik tutar banka kredisiyle 120 aya kadar taksitlendiriliyor.

Beyazlar İnşaat'ın Beyaz İnci Evleri'nde Lüks Daireler_5

Beyazlar İnşaat\'ın Beylikdüzü Beykent\'te inşa ettiği Beyaz İnci Evleri\'nde lüks konutlar cazip fiyatlar ve uygun ödeme fırsatları ile satışa sunuluyor.

Beyazlar İnşaat'ın Beyaz İnci Evleri'nde Lüks Daireler_6

0 212 855 37 47

Beyazlar İnşaat'ın Beyaz İnci Evleri'nde Lüks Daireler_7