Aydın'da Bir Liman Kenti Kuşadası

Uzun sahilleri, tarihi mekanları ve turistik yerleri ile ilgi çeken Aydın Kuşadası, Ege bölgesinin kıyı şeridinde bulunuyor.

İzmir, Efes, Meryem Ana, Milet, Didim, Pamukkale, Marmaris ve Bodrum gibi önemli turizm merkezlerine yakın konumda olan Kuşadası, Aydın il merkezine 71 kilometre mesafede yer alıyor. Turistik bir bölge olan Kuşadası'nda bir çok tarihi mekan ve eser görmek mümkün. Özellikle Antik dünyanın mermerden inşa edilmiş ilk tapınağı olan Artemis tapınağı, Hıristiyanların önemli kutsal yerlerden biri olan Meryem Ana evi ve Efes turistler tarafından ilgi görüyor. 20 km kumsal şeridine sahip olan Kuşadası’nın önemli plajları arasında; Kadınlar Denizi plajı, Güvercinada plajı , Yılancı Burnu plajı , Yavan Su plajı , Kara Ova plajı , Güzelçamlı plajı ,Sevgi plajı ve Kalamaki plajı yer alıyor.

Her türlü alışveriş imkanı sunulan Kuşadası’nda bölgeye özgü eşyaların satıldığı hediyelik eşya dükkanları, halıcılar ve kuyumcular bulunuyor. Hareketli bir gece hayatına sahip olan Barlar Sokağı'nda eğlence mekanlarında vakit geçirebilir, sahil kısmında bulunan restoranlarda Türk ve Dünya muftaklarına özgü yemekler yiyebilirsiniz. Çok sayıda konaklama imkanın bulunduğu Kuşadası’nda uygun fiyatlarda kiralık veya satılık yazlık alabilir ya da her bütçeye uygun olan otel, apart, pansiyon gibi seçeneklerden yararlanabilirsiniz.

EmlakJet Haber

Kadınlar Plajı

Aydın'da Bir Liman Kenti Kuşadası

Kuşadası

Aydın'da Bir Liman Kenti Kuşadası_1

Kuşadası Yol

Aydın'da Bir Liman Kenti Kuşadası_2

Kuşadası Satılık Yazlık

Aydın'da Bir Liman Kenti Kuşadası_3

Kuşadası Harita ve Ulaşım Krokisi

Aydın'da Bir Liman Kenti Kuşadası_4